No to skoro nie będą dopuszczać do egzaminu, to chyba będzie można jeździć bez prawka.
Bo jak inaczej to interpretować
Na przykład kupię motocykl, nie mam prawa jazdy kat.A i co dalej? Mam czekać , aż barany poprawią ustawę?
Kolejny przykład, jakie debile nami rządzą
_________________ www.v-moto.pl Oryginalne części, akcesoria, oleje, filtry do Kawasaki
No to skoro nie będą dopuszczać do egzaminu, to chyba będzie można jeździć bez prawka.
Bo jak inaczej to interpretować
Na przykład kupię motocykl, nie mam prawa jazdy kat.A i co dalej? Mam czekać , aż barany poprawią ustawę?
Kolejny przykład, jakie debile nami rządzą
ktoś poniesie konsekwencje za taki błąd? (oczywiście oprócz tych najbardziej poszkodowanych - kierowców :P)
_________________ Kilka motorowerów, WSK 175, MZ ETZ...długo nic i
Yamaha RD 250 LC '82 - była
Pannonia T1 '64- jest, w remoncie
Kawasaki LTD 450 '85 - była
Suzuki VL800
Motocykl: Kawasaki Vn 1500 Classic tourer
Wysłany: Sob Lis 05, 2011
Powinni ukarać dotkliwie tych którzy to schrzanili. Znając zycie , beda poprawiali ci sami co spi olili. Powinni im zabrać pensje poselskie też na rok.
_________________ Rodzina, Klub, Barwy, Honor.
Nabes [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 07, 2011
MUKA napisał/a:
Powinni ukarać dotkliwie tych którzy to schrzanili. Znając zycie , beda poprawiali ci sami co spi olili. Powinni im zabrać pensje poselskie też na rok.
Albo powinni płacic tym co nie będą mogli zdawac a maja motorki, jakieś postojowe... A znam paru takich co by się cieszyło :P