Komunikat
Już gratulowałem, ale chciałbym coś dodać. Pamiętasz może piosenkę:
O Magdalenoo, Magdalenoo, choć dla Ludka jesteś nie ma Ciebie nikt.
Tak będzie niedługo Twój mąż śpiewał, jak Cię nie dogoni.
O Magdalenoo, Magdalenoo, choć dla Ludka jesteś nie ma Ciebie nikt.
Tak będzie niedługo Twój mąż śpiewał, jak Cię nie dogoni.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
dziękiuje Wszystkim za cieplutkie słowa i gratulację ... puki co czekam na prostokątny kawałek plastiku ... ale że mi zdjęcie w Warszawie odrzucili bo za bało ucha widać to dziś nowa fotka ( w ramach reklamacji ) ... przedłuzy sie troche przez to ucho
Gmole też juz mam wiec ...
Oczywiście wszytkich będących w okolicy "naszej" serdecznie zapraszany...
Buziaki dla wszytkich ! - stawia Magdalena
dziękiuje Wszystkim za cieplutkie słowa i gratulację ... puki co czekam na prostokątny kawałek plastiku ... ale że mi zdjęcie w Warszawie odrzucili bo za bało ucha widać to dziś nowa fotka ( w ramach reklamacji ) ... przedłuzy sie troche przez to ucho
p.s. to miałam byc ja ... niechcący poszło na małżonka loginie ... ups
p.s. to miałam byc ja ... niechcący poszło na małżonka loginie ... ups
Pierwsza wyczieczka po miescie skończyła się skoszeniem zółtej barierki przydrożnej... motocykl poprostu nie skręcił ( bo przecież nie ja ... moto całe ( lampa z tyłu pękła) więc super ! gmole się przydały, a co do mnie to ... mie mam "mocy" w dłoni prawej ." lekko " stłóczona i stopa w odcieniach fioletu, więc szkody tez nie wielkie ... a co do psychiki to jeszcze nie wiem ... jak będzie ...jak wydobrzeje mi ręka ... puki co wiem jedno moja kawa nie skręca tam gdzie bym chiała, nie słucha się mnie, chcę mniejsze moto :P
buziaki
buziaki
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
no wiesz ja mówiłem mojemu synowi JAK SIĘ NIE PRZEWRÓCISZ TO SIĘ NIE NAUCZYSZ, po jakimś miesiącu zmieniałem mu tylna oponę bo tak chłopak drze gumy(kupiłem od razu dwie w promocji)
trzymam kciuki za powrót do zdrowia, lampę się wymieni, żółte barierki też, proponuje jakieś duuuży pusty parking typu tesko castorama i heja
trzymam kciuki za powrót do zdrowia, lampę się wymieni, żółte barierki też, proponuje jakieś duuuży pusty parking typu tesko castorama i heja