Życzenia Urodzinowe
było, jest teraz, a jak już dożyjesz tej setki to chociaż z wnuczkiem tak
Najlepszego RONIN, wieczorkiem za Twe szanowne zdrówko postaram się chociaż strzelić
Oczywiście pozostałych jubilatów moja pamięć również nie pominie. Zdrówka i motongów.
Najlepszego RONIN, wieczorkiem za Twe szanowne zdrówko postaram się chociaż strzelić
Oczywiście pozostałych jubilatów moja pamięć również nie pominie. Zdrówka i motongów.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
W imieniu Ronina składam wszystkim podziękowania za życzenia urodzinowe. Kolega Arek obecnie przebywa gdzieś na urlopie nad Bałtykiem w mało cywilizowanym miejscu bez dostępu do internetu. Szczęściarz
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
- Ronin
- Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
- Motocykl: vulcan 1600 nomad
- VROC: 0
Witam wszystkich właśnie dorwałem internet i mam okazję podziękować wszystkim
za życzenia urodzinowe ,wielkie dzięki jeszcze raz i podziękowania dla Kasperka
za złożenie podziękowań w moim imieniu .Pozdrawiam serdecznie całe szanowne grono
z Krynicy Morskiej.
za życzenia urodzinowe ,wielkie dzięki jeszcze raz i podziękowania dla Kasperka
za złożenie podziękowań w moim imieniu .Pozdrawiam serdecznie całe szanowne grono
z Krynicy Morskiej.
Nikt nie steruje własnym życiem. Najlepsze, co można zrobić, to pozwolić sobą kierować tym, którzy są dobrzy, którzy cię kochają
– Orson Scott Card
– Orson Scott Card
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia Andrzeju - a poza tym czasu na wszystko co zamierzasz zrobić
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Andrew, Wszystkiego Najlepszego, Dużo Zdrowia 100 Lat.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl