Smutno jest patrzeć jak ....
- Remo
- Miejscowość: Kujawy/Mazowsze
- Motocykl: VN 1700 Classic Tourer
- VROC: 22969
Brachu dobrze, że z Tobą wszystko ok. Jak masz nr rej. to dawaj jutro będę wiedział wszystko...
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Współczuję Jacku Najważniejsze, że Ty jesteś cały!
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
O Jacku ciężko takie coś się czyta, grunt że bez większych strat.
Sprawdź czy kiera nie jest podgięta albo czy znowu szyba Ci się nie przesunęła.
Najważniejsze że jesteś cały ale jak to zrobiliście że bez oświadczenia i bez policji?? Zawsze trzeba ich wołać do byle czego tak dla nas lepiej bo potem mendy się wypierają i gadają że zapierdalaliśmy
Sprawdź czy kiera nie jest podgięta albo czy znowu szyba Ci się nie przesunęła.
Najważniejsze że jesteś cały ale jak to zrobiliście że bez oświadczenia i bez policji?? Zawsze trzeba ich wołać do byle czego tak dla nas lepiej bo potem mendy się wypierają i gadają że zapierdalaliśmy
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
może dziwnie to zabrzmi, ale chciałbym człowieka troszkę wytłumaczyć, jechał z małą córką do szpitala. Nie wiem dokładnie o co chodziło, ale śpieszył się i pewnie w stresie nie myślał racjonalnie.
Szkoda tylko, że błąd, który popełnił, dotyczył mnie.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
to trochę tłumaczy, choć wsiadając za kółko z taką adrenaliną(dziecko-szpital)trzeba myśleć przynajmniej 2 razy szybciej, miałem swojego czasu taką "okazję" jechać NA GWAŁT do szpitala z własnym dzieckiem i nie życzę tego nikomu, człowiek wtedy działa niezbyt racjonalnie, a pośpiech jest najgorszyBadger pisze:może dziwnie to zabrzmi, ale chciałbym człowieka troszkę wytłumaczyć, jechał z małą córką do szpitala. Nie wiem dokładnie o co chodziło, ale śpieszył się i pewnie w stresie nie myślał racjonalnie.
pomyśleć co by było gdyby ten peugeot wpadł po jakąś ciężarówkę, ech...
w takim razie pkt 3 wykreślam z mojej listy
-
- Miejscowość: Świdnik
- Motocykl: VN 1700 VOYAGER
- VROC: 32896
Qrna Badger przykra sprawa, ucieszyłem się dzisiaj jak Cię w Lublinie przypadkiem upolowałem na Statoilu, kto by pomyślał, ze po tym jak pogadaliśmy daleko spokojnie nie zajedziesz, dobrze, że miałeś pancerzyk, miał być deszcz tradycyjnie a tu taki pech, trzymaj się a BlueLady będzie jeszcze piękniejsza
- heko
- Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
- Motocykl: W planach VN900..
Na miano Kierowcy to trzeba sobie zasluzyc, zupelnie jak na miano Motocyklisty.. a ten baran byl tylko kierujacym pojazdem, pieprzony margines - jakby nadciagala rozpedzona ciezarowka to tez by wyjechal? Spieszyc nalezy sie powoli bo mozna narobic wiekszego bigosu niz juz sie narobil..Pielgrzym pisze:Cholerni kierowcy są bezmyślni. Szkoda ciebie i maszyny,wracaj do zdrowia.
Kolego najwazniejsze, ze z Toba wszystko okej, maszyne zawsze mozna psiknac badz cos wymienic i bedzie jak nowa to nie to co ze zdrowiem.
Pozdrawiam!
My way is highway,
and my sport is transport..
and my sport is transport..