Powstaje nowa strona

Wszelkie tematy dotyczące naszych motocykli.
Awatar użytkownika
Berserker
Miejscowość: Słupsk
Motocykl: VN 1500 Mean Streak
VROC: 35284

Powstaje nowa strona

Post autor: Berserker » pn wrz 24, 2012

Znalazłem coś takiego i myślę, że to dobry projekt, tym bardziej, że tworzący go ludzie, chcą brać pod uwagę nasze propozycje wyglądu i zawartości strony. Uważam, że warto wziąć w tym udział

http://www.facebook.com/chopper.cruiser.poland
FOUR WHEELS MOVE THE BODY. TWO WHEELS MOVE THE SOUL

Chopper Cruiser Riders' Group
www.facebook.com/chopper.cruiser.poland
www.chopper-cruiser.com.pl

Awatar użytkownika
Berserker

To jest informacja na temat powstającej strony www.chopper-cruiser.com.pl :

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Strona poświęcona motocyklom chopper i cruiser, dla ludzi i o ludziach nimi jeżdżących. Pasja. Hobby. Informacja. Wszystko w jednym miejscu.

Dziękujemy za odwiedziny. Rozejrzyjcie się po naszej stronie internetowej i poznajcie nas lepiej. Jeśli chcecie się z nami skontaktować użyjcie zakładki kontakt, jeśli chcecie podzielić się waszymi opiniami na temat naszej strony napiszcie parę słów w księdze gości.

Ma to być strona dla Was maniaków, więc wszystkie sugestie, propozycje zawartości czy wyglądu są jak najbardziej mile widziane. Zamiar jest taki, aby ta strona była źródłem wiedzy, dostępnych informacji i wszystkiego tego czego użytkownicy chopperów i cruiserów, życzyliby sobie zobaczyć na niej… Więc Panie i Panowie – do dzieła! Zachęcamy do kontaktu.

Wszystkie propozycje wyglądu i zawartości strony będą brane pod uwagę, chcielibyśmy, aby byla to strona tworzona dla Was, przez Was.

Podczas długich dni bez jazdy jesienią i zimą, postaramy się stworzyć jak najlepszą stronę dla motocyklistów, tak aby już w pełni funkcjonowała w nowym sezonie 2013 oraz spełniała Wasze oczekiwania.

Strona jest w budowie.

Bedziemy chcieli pokazać jak najwięcej motocykli użytkowanych na naszych drogach (choć nie tylko krajowych). W galerii znajdziecie więc kilka zdjęć różnych maszyn, do przesyłania których wszystkich serdecznie zachęcamy.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Awatar użytkownika
Ja-jo
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: VN750,GSF1200s
VROC: 33339

Post autor: Ja-jo » pn wrz 24, 2012

To ja zacznę typowo po polsku....zmieniłbym te rysunki, o ile nie mają sentymentalnej wartości
Zostanie po nas tylko kurz,
a może jeszcze...,
nie, może już.
VROC #33339

Awatar użytkownika
Berserker

Ja-jo pisze:To ja zacznę typowo po polsku....zmieniłbym te rysunki, o ile nie mają sentymentalnej wartości
To napisz im to na fanpage'u, póki nie ma ich strony.
Swoją drogą właśnie szkic motocykla w nagłówku, jak dla mnie wygląda ciekawie...

Awatar użytkownika
Berserker

Post autor: Berserker » pt wrz 28, 2012

Z tego co widzę, strona już działa, trzeba zachęcić i podać jakieś sugestie chłopakom...
http://www.chopper-cruiser.com.pl/

ODPOWIEDZ