To już koniec sezonu ile nakręciliście KM
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Szukam winnego, który wykukał ten mróz i śnieg w połowie października. Kurza twarz, tak nieprzygotowany do zimy chyba nigdy nie byłem.
W piątek na drodze do Wrocławia widziałem jeszcze człowieka na moto, a w sobotę przywaliło śniegiem na całym dolnym śląsku. Dzwonię do domu i dostaję info, że spadło jakieś 20 cm śniegu. Wracam w niedzielę w nocy i nie mogę wjechać pod górkę na posesję, śnieg zlodowaciał, a ja na letnich oponach.
Pielgrzym, ty TY?
W piątek na drodze do Wrocławia widziałem jeszcze człowieka na moto, a w sobotę przywaliło śniegiem na całym dolnym śląsku. Dzwonię do domu i dostaję info, że spadło jakieś 20 cm śniegu. Wracam w niedzielę w nocy i nie mogę wjechać pod górkę na posesję, śnieg zlodowaciał, a ja na letnich oponach.
Pielgrzym, ty TY?
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Schwartzu
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 1600 Nomad / XV 535 Virago
- VROC: 0
Hmm. Październik to zdecydowanie za wcześnie na kończenie sezonu. Dlatego takie stwierdzenie jak w temacie postu od razu budzi mój sprzeciw. W zeszłym roku listopad był wyjątkowo suchy i słoneczny. Dało się wiele pięknych weekendów spędzić w siodle. Wiem, że tak będzie i w tym roku...
Sezon się jeszcze nie kończy: 9k km na XV535, 13k km na Nomadzie i stale rośnie
Sezon się jeszcze nie kończy: 9k km na XV535, 13k km na Nomadzie i stale rośnie
Co prawda nie Vulcan...Pielgrzym pisze:Czy ktoś z was na swoim moto przekroczył już 100000 kilometrow
- Pielgrzym
- Miejscowość: Warszawa-Mokotów-Służew
- Motocykl: W oczekiwaniu....
- VROC: 35378
Panowie ja nic nie mam wspólnego z tym sobotnim śniegiem i mrozem.
Jak rano wstalem i spojrzałem za okno to reakcja była jedna
Ja mam moto przykryte już pokrowcem i tak jak pisałem ja już skończyłem sezon w tym roku
Wszystkim życzę udanych wyjazdów i powrotów jeszcze w tym roku.
Jak rano wstalem i spojrzałem za okno to reakcja była jedna
Ja mam moto przykryte już pokrowcem i tak jak pisałem ja już skończyłem sezon w tym roku
Wszystkim życzę udanych wyjazdów i powrotów jeszcze w tym roku.
Bóg, Honor, Ojczyzna
VROC #35378
VROC #35378
- Pielgrzym
Na rozgrzewkę napisze że siedząc teraz i oglądając zdjęcia z tego sezonu muszę przyznać że zawsze gdzie podróżowałem to była ładna i ciepła pogoda.
Wszystkie imprezy i wyjazdy były planowane duzo wcześniej i muszę przyznać że pogoda w tym sezonie jak dla mnie była rewelacyjna.
Miło Sie ogląda teraz takie zdjęcia i nawet zapomniałem o tym co jest teraz za oknem, nadal wydaje mi Sie że jutro pojadę na Vulcanie, a tu gola i mróz, śnieg.
Wszystkie imprezy i wyjazdy były planowane duzo wcześniej i muszę przyznać że pogoda w tym sezonie jak dla mnie była rewelacyjna.
Miło Sie ogląda teraz takie zdjęcia i nawet zapomniałem o tym co jest teraz za oknem, nadal wydaje mi Sie że jutro pojadę na Vulcanie, a tu gola i mróz, śnieg.
Bóg, Honor, Ojczyzna
VROC #35378
VROC #35378
Sezon w pełni
Słoneczko niesmiało wyjrzało zza chmur dziś w południe, to zrobiłem sobie z kumplem 3 godzinki po Wawie i okolicach poglądowej jazdy (jako, że nowy użytkownik dróg ze mnie) - by poznać gdzie drogi biegną i jak wyglądają
Jutro i w weekend ma być cieplej to może się wybiorę na dłuższą trasę (jak na mnie w odwiedziny do ojca...
Słoneczko niesmiało wyjrzało zza chmur dziś w południe, to zrobiłem sobie z kumplem 3 godzinki po Wawie i okolicach poglądowej jazdy (jako, że nowy użytkownik dróg ze mnie) - by poznać gdzie drogi biegną i jak wyglądają
Jutro i w weekend ma być cieplej to może się wybiorę na dłuższą trasę (jak na mnie w odwiedziny do ojca...
"Co z tego, że mamy XXI wiek i coraz lepsze technicznie cywilizacje, kiedy nie potrafimy dotrzeć do drugiego człowieka, a rozwój emocjonalny i duchowy większości ludzi pozostaje w epoce kamienia łupanego." - W. Allen
- Pielgrzym
Śmiało mogę powiedzieć że mój rumak stoi już wyczyszczony, przykryty i w ciepłej stajni.
Nie udało mi Sie jednak zrobić więcej kilometrow, szkoda.
Jednak myślę że w sezonie 2013 zrobię dużo więcej niż w tym kilometrów.
Przede wszystkim dziękuję Bogu za udany sezon, nowych znajomych, Klub Vulcaneria.
Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza tych co jeszcze pomykają na moto.
Nie udało mi Sie jednak zrobić więcej kilometrow, szkoda.
Jednak myślę że w sezonie 2013 zrobię dużo więcej niż w tym kilometrów.
Przede wszystkim dziękuję Bogu za udany sezon, nowych znajomych, Klub Vulcaneria.
Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza tych co jeszcze pomykają na moto.
Bóg, Honor, Ojczyzna
VROC #35378
VROC #35378
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
- VROC: 0
jaki koniec sezonu ?
jest coraz lepiej ,dzisiaj nawinołem prawie 100km i tym sposobem przekroczyłem 11000 i to nie jest moje ostatnie słowo !
jest coraz lepiej ,dzisiaj nawinołem prawie 100km i tym sposobem przekroczyłem 11000 i to nie jest moje ostatnie słowo !
junak
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000