Potrzebna krew
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Potrzebna krew
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Zdziś
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 NOMAD
- VROC: 34481
Działał ale przestał masz działający http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /120708884Andy pisze:Błędny link
zdziś
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Szanowne kierowniczki i kierownicy, Rafał, kolega z innego forum motocyklowego otrzymał od losu trefny "prezent" na święta - zamiast zasiąść z rodziną do wigilijnego stołu, zdiagnozowano u niego poważną chorobę. Przetaczanie krwi doraźnie zapewnia mu przeżycie, natomiast docelowo potrzebny będzie przeszczep szpiku.
Znam Rafała osobiście i napiszę o nim tylko jedno zdanie: to człowiek wielkiego serca, aktywnie angażujący się w pomoc innym - teraz niestety on jest w potrzebie.
Jeśli ktoś może oddać krew, prośba o wskazanie w centrum krwiodawstwa biorcy dla którego przeznaczona ma być krew:
RAFAŁ KUCHARSKI
Instytut Hematologii i Transfuzjologii
ul. Indirii Ghandi 14
Warszawa
Przypomnę, że w tego typu sytuacjach nie ma znaczenia grupa krwi oraz miejsce jej oddania - ważne jest wskazanie biorcy. Wskazanie biorcy pozwala na odpowiednie zwiększenie ilości krwi udostępnianej na terapię wskazanego pacjenta przez bank krwi.
Z góry dziękuję w imieniu swoim oraz Rafała i jego rodziny za każdą pomoc w tej materii.
Znam Rafała osobiście i napiszę o nim tylko jedno zdanie: to człowiek wielkiego serca, aktywnie angażujący się w pomoc innym - teraz niestety on jest w potrzebie.
Jeśli ktoś może oddać krew, prośba o wskazanie w centrum krwiodawstwa biorcy dla którego przeznaczona ma być krew:
RAFAŁ KUCHARSKI
Instytut Hematologii i Transfuzjologii
ul. Indirii Ghandi 14
Warszawa
Przypomnę, że w tego typu sytuacjach nie ma znaczenia grupa krwi oraz miejsce jej oddania - ważne jest wskazanie biorcy. Wskazanie biorcy pozwala na odpowiednie zwiększenie ilości krwi udostępnianej na terapię wskazanego pacjenta przez bank krwi.
Z góry dziękuję w imieniu swoim oraz Rafała i jego rodziny za każdą pomoc w tej materii.
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Nie, ja nie znam, przekopiowałem to z Beskidzkiej Grupy Motocyklowej. tam człowiek który to wrzucił go zna.
http://forum.bgm.org.pl/viewtopic.php?p=62331#62331
http://forum.bgm.org.pl/viewtopic.php?p=62331#62331