Prośba o poradę vn 800
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Gorst, nie męcz siebie i Vulcana, lepiej wykręć świece, jak masz nowe to podmień, jak nie masz to wyczyść oraz wysusz stare, odpal i daj mu zagrzać się do normalnej temperatury pracy i powinno być OK.
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
Powiem szczerze ja nie widze powodu do większego niepokoju .Za to co zostało zrobione z tych wydechów to nobel się klijentowi należy ,ale po kolei przedewszystkim tródno tu mówic o poprawnej pracy obu cylindrów w sytuacji domowej przeróbki wydechów .Ta ciecz to oczywiście kondensat pary wodnej .Pytanie czy w obu tłumikach ma taka samą drogę do pokonania .Teraz owe dmuchanie ,skoro ktos przerobił kominy to jak rozwiazał połączenie wyrównawcze spali .....kolejna zagadka .
Na dzień dobry tak jak koledzy pisza swiece i po zapaleniu minimum 30 min musi pochodzić.
Na dzień dobry tak jak koledzy pisza swiece i po zapaleniu minimum 30 min musi pochodzić.