Zima...
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Jaka zima? Ja dzisiaj zrobiłem rundkę wokół komina.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Ja na tylnim kola raczej nie poszalejęMaciekSz pisze:Jaka zima? Ja dzisiaj zrobiłem rundkę wokół komina.
Ale dziś u nas była potężna wichura, łamało drzewa... A potem słońce i piekny widok gór...
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
A ja znów dziś trochę po białym się poślizgałem
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
No z gryzoniami racja, ja przy rozbiórce górnej części filtra powietrzna znalazłem jakieś dwie łyżki stołowe mysich bobków skubane dobre miejsce znalazły i nawet średnica wejścia im pasuje, wydaje mi się że to po poprzednim właścicielu bo on trzymał moto w budynkach gospodarczychLecho pisze: ...odpaliłem i wygrzałem przy okazji trując potencjalne garażowe gryzonie
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
nie kółka tylko płozyMayones pisze:Brein i te boczne kółka
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Każdego zima denerwuje, ale takie słowa są chyba zbyt mocne jak na otwarte forum i uznawane są jako wulgarne w naszym kraju.FlasH pisze:Kurwa mać! Zima! Spieprzaj.
Odsyłam do regulaminu forum VC
BRATERSTWO, HONOR, SOLIDARNOŚĆ WEWNĄTRZKLUBOWA I SZACUNEK DLA BARW
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Shepherd pisze:Każdego zima denerwuje, ale takie słowa są chyba zbyt mocne jak na otwarte forum i uznawane są jako wulgarne w naszym kraju.FlasH pisze:Kurwa mać! Zima! Spieprzaj.
Odsyłam do regulaminu forum VC
Po co się denerwować klimat jest jaki mamy, w zeszłym roku w drugiej połowie maja były przymrozki, więc koniec marca jaki ma być?
Coś na ukojenie nerwów:
Lepiej?
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Karamba
- Miejscowość: pomorskie
- Motocykl: Kawasaki VN 750, Honda GL 1200
- VROC: 36935
Miesiąc temu byłem w Hiszpani , trafił mi się weekend na pompie , muślałem że się rozbeczę z zazdrości 22 c na plusie i cały weekend motury do okoła jeżdżą , a ja tylko piwo i siedzę pod volvo i zazdroszczę . Co prawda przywiozłem wiosnę z sobą , ale była spakowana i cos długo sie rozpakowuje . Bądzmy twardzi , już nie długo
komar na pedały, romet , motorynka, jawa 175 ( ojca) CZ350 , długa przerwa i teraz VN 750 Św. Krzysztof jeździ z nami na tylnim siodełku tylko do 100km / h potem ustepuje miejsca Św.Piotrowi
-
- Miejscowość: przemyśl
- Motocykl: vn750
- VROC: 0