W lutym wzrośnie popyt na CB dla motoMaciekSz pisze:A ja coś przez skórę czuję, że w marcu zacznie się przypie.....nie do motocyklistów. Głośne wydechy, nieprzepisowe oświetlenie, wystające spacerówki...
Jakoś mi się zachciało.
Nowe zabawki ITD
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Lub na aplkacje Yanosik dla androida ja obecnie testuje w samochodzie
Czasem się zastanawiam czy w ITD nie pracują Ci sławni z SM
http://www.sfora.pl/Krokodyle-poluja-na ... wia-a52363
Czasem się zastanawiam czy w ITD nie pracują Ci sławni z SM
http://www.sfora.pl/Krokodyle-poluja-na ... wia-a52363
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
Mam cichy wydech, przepisowe, oryginalne oświetlenie i brak spacerówek- ufff- mogę być spokojny .MaciekSz pisze:A ja coś przez skórę czuję, że w marcu zacznie się przypie.....nie do motocyklistów. Głośne wydechy, nieprzepisowe oświetlenie, wystające spacerówki...
Jakoś mi się zachciało.
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
Jeszcze sprawdź:Mars pisze:Mam cichy wydech, przepisowe, oryginalne oświetlenie i brak spacerówek- ufff- mogę być spokojny .MaciekSz pisze:A ja coś przez skórę czuję, że w marcu zacznie się przypie.....nie do motocyklistów. Głośne wydechy, nieprzepisowe oświetlenie, wystające spacerówki...
Jakoś mi się zachciało.
- głebokość bieżnika
- kąt padania wiązki reflektora
- apteczkę
- trójkąt
- kamizelkę
- pasy bezp.
- czystość przedniej szyby ( w kasku oczywiście )
Nie wiadomo na jakiego nadgorliwca się trafi
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Ciebie drażni używanie inwektyw a mnie codzienne zmaganie z tym, z czym przyszło nam żyć ...... czyżbyś należał do grupy której żyje się nadspodziewanie dobrze w tym kraju oraz ustroju
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
-
- Miejscowość: Skrzyszów-Tarnów
- Motocykl: Kawasaki Vulkan 900 Custom 2010 Edition
Panowie jak już się całkiem pogoda zrobi ,wybieram się do przeglądu .Jak wygląda sprawa ze światłami lightbarami,mam zamontowane,podbiją przegląd.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd0 ... cee65.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd0 ... cee65.html
...nie w TYM, a naszym...jak mi się żyje? wiążę koniec z końcem, inni mają zdecydowanie gorzej więc nie narzekam...przyjdzie czas wyborów to się zmieni, a wracając do ITD; już wyraziłem swój pogląd na ten temat.Radio pisze:...czyżbyś należał do grupy której żyje się nadspodziewanie dobrze w tym kraju oraz ustroju
Pozdrawiam Robert
-
- Miejscowość: małopolska
- Motocykl: VN 1600 classic
Nie spotkałem się jeszcze nigdzie na forach z info o problemach z lightbarami na przeglądzie ..... choć " nigdy nie mów nigdy " . Nie wiadomo na kogo trafisz . Ze swojego doświadczenia napiszę że będąc na pierwszym przeglądzie / moto z USA / przegląd podbity ale wprawne oko i czułe ucho diagnosty zwróciło uwagę naFajans pisze:
1. Reflektor symetryczny
2. Brak światła postojowego / lub raczej pozycyjnego chyba ? /
3. Świecące kierunkowskazy
4. Hałas z wydechu - na wolnych obrotach było ponad 100db chyba
..... ale motor się podobał i przegląd podbity . Nie mam lightbarów ale myślę że nie będziesz miał problemów
VN 1600.... i wszystko jasne
- Ryffka
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: był VN2000 Soul Red, GTR 1400
- VROC: 24863
Według polskich przepisów masa rzeczy na naszych motocyklach jest niedozwolona. Wszelakie relingi, light bary ze światłami, ramki chromowane na tablice rejestracyjne, spacerówki, puste wydechy (ba nawet usłyszałem od diagnosty, że wylot nie może być skierowany w bok) i masa innych. Wszystko zależy od człowieka, który robi przegląd. Znam jednak przypadki, gdzie policja podczas kontroli doczepiła się do dodatkowych lamp, ale skończyło się na pogrożeniu palcem i kategorycznym zakazem ich używania Nie ma więc co popadać w paranoję i jechać na przegląd.
- Jandy
- Miejscowość: Wałbrzych/Strzegom
- Motocykl: V2N Classic
- VROC: 35624
Tylko motocyklista wie, dlaczego pies jadąc samochodem wystawia głowę przez okno.
VROC #35624
VROC #35624