Prośba o sprawdzenie motocykla/li
Prośba o sprawdzenie motocykla/li
Mam prosbę o sprawdzenie moto.
Szukam do kupienia vn800 i znalazłem takie ogłoszenie:
http://allegro.pl/kawasaki-vulcan-vn-80 ... 43401.html
Sprzedawca jest w Libiązy koło Chrzanowa. Ma na stanie kilka VN800. Ja niestety nie mam możliwości pojechać i obejrzeć stąd moja gorąca prosba do kolegów z poludnia czy ktos mógłby odwiedzić spredawce i obejrzeć te motocykle?
Z góry dziękuje za pomoc i obiecuję się odwdzięczyć.
Szukam do kupienia vn800 i znalazłem takie ogłoszenie:
http://allegro.pl/kawasaki-vulcan-vn-80 ... 43401.html
Sprzedawca jest w Libiązy koło Chrzanowa. Ma na stanie kilka VN800. Ja niestety nie mam możliwości pojechać i obejrzeć stąd moja gorąca prosba do kolegów z poludnia czy ktos mógłby odwiedzić spredawce i obejrzeć te motocykle?
Z góry dziękuje za pomoc i obiecuję się odwdzięczyć.
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III
----------
III
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
To ten człowiek u którego ostatnio nasz forumowicz kupował (Rokers ?)
natomiast mój znajomy kupował u niego granatowo srebrnego vulcana w okolicach kwietnia tego roku, rozmawiałem z nim był jak najbardziej zadowolony i z transakcji i z motocykla.
Ja w tym tygodniu nie dam rady, może ktoś z pozostałych "południowców"
Co do tego modelu to ta kanapa mustanga do vn800 jest miodzio, (była taka jedna na Vulcanerii) wymieniony napęd a to przy 30 paru tyś powinno być OK, ogólnie zdjęciowo ładniutki
natomiast mój znajomy kupował u niego granatowo srebrnego vulcana w okolicach kwietnia tego roku, rozmawiałem z nim był jak najbardziej zadowolony i z transakcji i z motocykla.
Ja w tym tygodniu nie dam rady, może ktoś z pozostałych "południowców"
Co do tego modelu to ta kanapa mustanga do vn800 jest miodzio, (była taka jedna na Vulcanerii) wymieniony napęd a to przy 30 paru tyś powinno być OK, ogólnie zdjęciowo ładniutki
- Smoku
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Voyager 1700Były:Nomad 1500 FI`03,800 Classic
Dobrze to będzie wyglądał bez tego szybo czegośSheriff pisze:Wygląda naprawdę dobrze
Kanapa akcesoryjna, oparcie jako by było, ale się zmyło.
Podesty są, ale z tyłu, gmol raczej ozdobny niestety.
Ale tak to wypucowany nieźle
Włożyć kask, buty , skórę
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
takie w stylu "pszczółka maja" ale za to ma "podparcie lędźwiowe" zrobione z tylnej kanapy. Rudy to są szczegóły choć istotne ale dla wyglądu, które z czasem doprowadzisz do takiego stanu jaki Ci będzie odpowiadał. Sądzę że najważniejsze to to aby jego serducho dobrze grało i abyś Ty dobrze się na nim czuł.... "szybę-gilotynę" bym opchnął.... Smoku coś Ci pisał na ten temat. Rozważ inne egzemplarze choć to ewidentnie handlarz i to niskich lotów gdyż te kierunki mogły być specjalnie przerobione na potrzeby dużych sakiewek, które zdemontowali tak jak sissybar..... aby "kupczyć" ceną....Sławek pisze:Chyba warto dobrać te akcesoria, bo kierunki są przerobione.
Na dalszych zdjęciach w tej aukcji jest jeszcze drugi w malowaniu niebiesko-srebrnym i trzeci cały niebieski. Tamte mają oarcia i jeden nawet ma sakwy. Może te oparcia i sakwy sa "przechodnie"?
I własnie z tego powodu moja prośba do Kolegów z południa o sprawdzenie. Akesoria można pozmieniać ale najważniejsze czy silnik pracuje jak trzeba a tego na zdjęciach nie widać.Piotr_Classic pisze:najważniejsze to to aby jego serducho dobrze grało
----------
III
----------
III
- Smoku
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Voyager 1700Były:Nomad 1500 FI`03,800 Classic
Czytaj RudyThomas pisze: ale z tego co słyszałem gość godny polecenia
http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php? ... sc&start=0
Ja wiem, że oferty z końca świata mają to coś, ale pod latarnią przysłowiową też coś można znaleźć.
Pewnie oferty na popularnym portalu aukcyjnym znasz na pamięć, więc:
http://www.gumtree.pl/cp-motocykle-i-sk ... -496916506
http://www.gumtree.pl/cp-motocykle-i-sk ... -505097147
Włożyć kask, buty , skórę
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Ja bym z kimś pojechał, bo u mnie z mechaniką słabo. Jest Ktoś z South chętny, postaram się dostosowaćThomas pisze:Ja nie dam rady Rudy na razie , jestem w pracy ale napisz na South to ktoś przeczyta , Robson blisko mieszka , jak do środy w przyszły tydzień nikt nie da rady to daj znać , będę miał wolne to podjadę , ale z tego co słyszałem gość godny polecenia
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Dzieki Smoku za info - wygląda na to ze sprzedawce z Libiązy trzeba szerokim łukiem omijać.
Z tych ogłoszeń od Ciebie sprawdzalem już tego w Warszawie na Stryjeńskich - gaźniki i zawory ma do regulacji (sprzedawca się mocno zdziwił jak mu to powiedziałem), tylna opona z 2005r drewno (twierdził że ma idealny bieżnik), przednia z 2010 ale shinko :/, łuszczy się chrom na przedniej i tylnej lampie, popękany i poprzepalany chrom na wydechach, do tego musiał leżeć na lewej stronie bo ma przytarte lewe lusterko i lewą krawędź przedniego błotnika (oczywiście taki juz był kupiony, taa...). Ogólnie nie jest wart ceny żądanej przez sprzedawcę.
Kolejne pytanie do południowców:
Zna ktoś ten sprzęt lub ew. mógłby na niego luknąć (bez pospiechu)? http://tablica.pl/oferta/kawasaki-vulca ... 7778f3004f
Z tych ogłoszeń od Ciebie sprawdzalem już tego w Warszawie na Stryjeńskich - gaźniki i zawory ma do regulacji (sprzedawca się mocno zdziwił jak mu to powiedziałem), tylna opona z 2005r drewno (twierdził że ma idealny bieżnik), przednia z 2010 ale shinko :/, łuszczy się chrom na przedniej i tylnej lampie, popękany i poprzepalany chrom na wydechach, do tego musiał leżeć na lewej stronie bo ma przytarte lewe lusterko i lewą krawędź przedniego błotnika (oczywiście taki juz był kupiony, taa...). Ogólnie nie jest wart ceny żądanej przez sprzedawcę.
Kolejne pytanie do południowców:
Zna ktoś ten sprzęt lub ew. mógłby na niego luknąć (bez pospiechu)? http://tablica.pl/oferta/kawasaki-vulca ... 7778f3004f
----------
III
----------
III