Prosba do kolegów z Poznania i oklic
-
- Miejscowość: Jelenia Góra
- Motocykl: Ruda Maruda VZ 800:)
- VROC: 0
Prosba do kolegów z Poznania i oklic
jak w tytule,czy ktoś z Poznania lub okolic zna lub wie cos o tej Kawie?:
http://www.adammotocykle.otomoto.pl/kaw ... 66239.html
zastanawiam się nad kupnem ale do Poznania mam kilka km i nie wiem czy warto jechać?jak mógłby którys z szanownych kolegów rzucic okiem na te moto i ocenic co i jak to byłbym bardzo wdzięczny i przy okazji wizyty w Poznaniu nie omieszkam się odwdzięczyć flaszeczka czegoś dobrego
http://www.adammotocykle.otomoto.pl/kaw ... 66239.html
zastanawiam się nad kupnem ale do Poznania mam kilka km i nie wiem czy warto jechać?jak mógłby którys z szanownych kolegów rzucic okiem na te moto i ocenic co i jak to byłbym bardzo wdzięczny i przy okazji wizyty w Poznaniu nie omieszkam się odwdzięczyć flaszeczka czegoś dobrego
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
Siemka, znam to miejsce - może we wtorek uda mi się tam podjechać, ale nie obiecuję.
Najlepiej gdyby tam podskoczył ktoś kto jeździ 800tką...
Jak się uda to na pewno Ci zdam relację.
Siemka.
Najlepiej gdyby tam podskoczył ktoś kto jeździ 800tką...
Jak się uda to na pewno Ci zdam relację.
Siemka.
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
-
Spoko, dla ułatwienia zadania podpowiem Ci tylko że nie jestem wybredny w alkoholach
Jutro postaram się tam podlecieć - mam nadzieję że się wyrwę z roboty o odpowiedniej porze. Na pewno się odezwę jak dojadę i obejrzę. Może kilka fotek strzelę...
Dla pewności podeślij mi swój nr telefonu na skrzynkę.
Siemka
Jutro postaram się tam podlecieć - mam nadzieję że się wyrwę z roboty o odpowiedniej porze. Na pewno się odezwę jak dojadę i obejrzę. Może kilka fotek strzelę...
Dla pewności podeślij mi swój nr telefonu na skrzynkę.
Siemka
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
- Pantani
- Miejscowość: Ożarów Maz
- Motocykl: f650gs twin
Trochę pozmieniane w tym motocyklu.
Brak osłon na zawieszeniu przednim, przesunięte kierunki pewnie przy montażu lightbarów.
Trzeba sparawdzić lakier, nie jestem pewny ale dziwne malowanie baku, w dodatku polakierowana pokrywa schowka pod kolor (byc może przy okazji malowania innych elementów).
Mocowanie tablicy i błotnik tylny, coś mi tu nie gra.
Brakuje pokrętełka do resetowania licznika i kapsla na jednej z manetek,
+/- wycięte tłumiki
Brak osłon na zawieszeniu przednim, przesunięte kierunki pewnie przy montażu lightbarów.
Trzeba sparawdzić lakier, nie jestem pewny ale dziwne malowanie baku, w dodatku polakierowana pokrywa schowka pod kolor (byc może przy okazji malowania innych elementów).
Mocowanie tablicy i błotnik tylny, coś mi tu nie gra.
Brakuje pokrętełka do resetowania licznika i kapsla na jednej z manetek,
+/- wycięte tłumiki
-
Opinię może dobrą i ma, ale ten egzemplarz jest po prostu zaniedbany na max, pomalowany metodą garażową, ogólnie gdyby ktoś chciał się nim pochwalić to tylko po ciemku z dala od źródła światła... Gdziekolwiek nie spojrzeć tam wtopa. Lepiej dołożyć trochę kasy i kupić taki żeby się nie wstydzić, a wkładu żeby go zrobić na cacy nie jestem w stanie oszacować ale pewnie około połowy wartości maszyny.
Do sprzedawcy nic nie mam żeby była jasność.
W salonie ma drugiego VN800 ale właśnie igiełkę - tylko cena od razu też jest inna i jeśli chodzi o tego ładniejszego to jak najbardziej polecam.
Do sprzedawcy nic nie mam żeby była jasność.
W salonie ma drugiego VN800 ale właśnie igiełkę - tylko cena od razu też jest inna i jeśli chodzi o tego ładniejszego to jak najbardziej polecam.
-
- Miejscowość: Jelenia Góra
- Motocykl: Ruda Maruda VZ 800:)
z racji że dalej jestem na etapie szukania Kawy odświeżam temat
zna ktos lub może coś więcej powiedzieć o tej sztuce?:
http://otomoto.pl/kawasaki-vulcan-kawas ... 50910.html
- Pantani
Nieoryginalna kierownica i lusterka, brakuje korka na manetce, w dodatku brudny do zdjęcia trzeba sprawdzić rocznik opon (oryginały?), niewielki przebieg!Farmi pisze:z racji że dalej jestem na etapie szukania Kawy odświeżam temat
-
Ano właśnie miałem pisać - niech się kilku właścicieli VN800 przypatrzy i swoje uwagi wrzuci zanim się tam udam i zaatakuję sprzedającego
Nie obiecuję że w tym tygodniu uda mi się tam podjechać. Ale w planach jest przewidziane
Nie obiecuję że w tym tygodniu uda mi się tam podjechać. Ale w planach jest przewidziane
- Pantani
Rysy na błotniku można spolerować, u mnie rolka porysowała też chromy na szklankach (osłonach lag) i tego już nie poprawisz. Precz z rolkamimastho pisze:Rolka narzedziowa na paskach ma metalowe okucia i przy pracy zawieszenia mozliwe, ze dotykaly blotnika. W tym miejscu moze byc porysowany lakier, zwroc na to uwage.