Prosba do kolegów z Poznania i oklic
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
- VROC: 0
Tego to mam po drodze - jak pojadę do Poznania to bankowo go sprawdzę, ale coś mi mówi że to ta sama sztuka którą już oglądałem niegdyś - tyle że na ul.Opolskiej - ci sprzedawcy to ojciec z synem. Jeden na Opolskiej, drugi w Baranowie. Z daleka nie wygląda najgorzej, ale dojrzałem kilka detali które wskazywałyby na tę samą padaczkę. Obym się mylił Być może został lekko podpicowany to i cena lekko podskoczyła.
Bankowo w poniedziałek tam podjadę.
Siemka.
Bankowo w poniedziałek tam podjadę.
Siemka.
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
- Tebow
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: HD Road King
- VROC: 35267
Ten motocykl od przynajmniej roku stoi w Baranowie, generalnie Marek nie masz po co jechać, strata czasu jednym słowem
----- www.v-moto.pl części, akcesoria, oleje itd. do VN-ów -----
-
- Miejscowość: Jelenia Góra
- Motocykl: Ruda Maruda VZ 800:)
http://otomoto.pl/kawasaki-vulcan-M3702408.html
a co sądzicie o tym?
a co sądzicie o tym?
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
Moto wygląda jak dla mnie ciekawie, tylko właściciel jakiś homo ledwo sapiens - zdjęcia takiej jakości wrzucać do sieci...
Napisz albo najlepiej zadzwoń do tego inteligenta żeby pożyczył od sąsiada aparat fotograficzny, a jak nie będzie miał sąsiad to do sołtysa niech się niezwłocznie uda i o ile uda mu się go uruchomić to niech Ci foty jakieś chrześcijańskiej jakości podeśle bo te to...
Żenada.
Ale - moto fajne po tym co widać, brak do szczęścia jedynie sakw. ale niech się jeszcze wypowiedzą Koledzy od VN 800.
Siemka.
Napisz albo najlepiej zadzwoń do tego inteligenta żeby pożyczył od sąsiada aparat fotograficzny, a jak nie będzie miał sąsiad to do sołtysa niech się niezwłocznie uda i o ile uda mu się go uruchomić to niech Ci foty jakieś chrześcijańskiej jakości podeśle bo te to...
Żenada.
Ale - moto fajne po tym co widać, brak do szczęścia jedynie sakw. ale niech się jeszcze wypowiedzą Koledzy od VN 800.
Siemka.
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
- Pantani
- Miejscowość: Ożarów Maz
- Motocykl: f650gs twin
fakt, kiepski fotografFarmi pisze:http://otomoto.pl/kawasaki-vulcan-M3702408.html
a co sądzicie o tym?
Wydech jest jakiś kombinowany, nie wiem czy cały wymieniony czy same końcówki. Wygląda na głośny. Opona przednia zmieniona, to raczej będzie na plus. Tylnej nie widać. Manetki jakieś kombinowane. Przy tym przebiegu musisz się liczyć z bliską wymianą napędu (wygląda na oryginalny). Prywatnie daję plusa za kolor mam identycznego VNa i też z Belgii pochodzi