Motocykliści precz ze stolicy!!!
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Motocykliści precz ze stolicy!!!
a to ci ciekawostka: http://motovoyager.net/2013/10/motocykl ... k.facebook
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Że niby kto "będziecie"?? Czytałeś odpowiedź?? Jak pierdolną to w całej Polsce. Lublin też się załapiePanowie to uważajcie bo jak wprowadzą będziecie musieli puchami zasuwać
Kurcze, ale z drugiej strony to naprawdę smutne, że "wybrańcy narodu" mają takie pomysły....
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
ja bym się facetem nie przejmował :
http://natemat.pl/62589,maciej-maciejow ... lukaszenka
za wszelką cenę chce "zaistnieć" w światku politycznym..... gdziekolwiek zerknąć to facet węszy "aferę".......
Ja bym mu "odpuścił" ....... to bez sensu grać w jego grę. Ten promil wszystkich motocyklistów, który "ryczy wg. p.Maciejowskiego" nie powinien rzucać światła na nas wszystkich.....
Pozdrawiam Was "rycząco"
http://natemat.pl/62589,maciej-maciejow ... lukaszenka
za wszelką cenę chce "zaistnieć" w światku politycznym..... gdziekolwiek zerknąć to facet węszy "aferę".......
Ja bym mu "odpuścił" ....... to bez sensu grać w jego grę. Ten promil wszystkich motocyklistów, który "ryczy wg. p.Maciejowskiego" nie powinien rzucać światła na nas wszystkich.....
Pozdrawiam Was "rycząco"
- Piotr_Classic
Panowie ale taka "osoba" może mieć większą "medialną" siłę przebicia niż pojedyncza jednostka dlatego zwracam się do Was z prośbą o maksymalne wsparcie wszelkich akcji związanych z krzewieniem motocyklizmu takich jak : MOTOSERCE, SILESIA MOTOPARK, Fundacja Jednym Śladem, Motocykliści Dzieciom.
Panowie ! eksterminujmy debili psujących dobry wizerunek motocyklisty.
Panowie ! eksterminujmy debili psujących dobry wizerunek motocyklisty.
- Piotr_Classic
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Szanse w sposób oględny zostały opisane w odpowiedzi miasta do tego Pana.Piotr_Classic pisze:Super !Bystry pisze:Nie ma nawet jednego promila szans na wprowadzenie takiego zakazu.
umotywuj swoją wypowiedź
Wg mnie klasyczny troll, tylko z Internetu przeniósł się do rzeczywistosci. Nie karmić.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Piotr_Classic
MaciekSz pisze:Szanse w sposób oględny zostały opisane w odpowiedzi miasta do tego Pana.Piotr_Classic pisze:Super !Bystry pisze:Nie ma nawet jednego promila szans na wprowadzenie takiego zakazu.
umotywuj swoją wypowiedź
Wg mnie klasyczny troll, tylko z Internetu przeniósł się do rzeczywistosci. Nie karmić.