Wybór kasku
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
A w ankiecie nie ma miejsca na N43Air, który w zależności od konfiguracji ma homologację na jet i integral
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
-
- Miejscowość: Radziwiłłów za Żyrardowem
- Motocykl: VN 1600 MS. VN 1700 Nomad
- VROC: 36291
A do Łodzi sie chyba wybiorę i zobaczymy co będzie
www.mrinstalprojekt.pl - kompleksowe rozwiązania elekktroinstalacyjne
I PAMIĘTAJCIE: "Lecz ci, którzy ufają Panu, nabierają siły, wzbijają się w górę na skrzydłach jak orły, biegną, a nie mdleją, idą, a nie ustają" Iz 40:31
I PAMIĘTAJCIE: "Lecz ci, którzy ufają Panu, nabierają siły, wzbijają się w górę na skrzydłach jak orły, biegną, a nie mdleją, idą, a nie ustają" Iz 40:31
Skrobel pisze:Ja przymierzałem N43, ale blenda wydawała mi się zbyt płytka, tzn. nie zakrywa całego pola widzenia. Nie masz takiego wrażenia?
Miałem to samo odczucie i dlatego kupiłem Xlite x402GT.Wyder pisze:ak go kupowałem to też mi śie tak wydawało ale koleś w sklepie powiedział mi że to jest tak specjalnie tak jak w aucie tej zasłonki przed słoncem też nie masz na całej twarzy tylko nad oczami. Ja ogólnie nie lubie blendy mało kiedy z nią smigam
Producent też Nolan ( xlite to taka ich półka "high performance" )
Blenda dużo dłuższa jak n43air ( wyglądasz jak pilot myśliwca jak ją opuścisz )
Nie wiem jak inne kaski bo żadnego innego nie miałem, ale blenda jest tu "the best".
Możesz patrzyć prosto w słońce i cię nie razi.
Efekt troche jak filtr polaryzacyjny w fotografii
Sprawdzone w boju na trasie 70km non stop pod słońce + odbijający słońce asfalt.
Wada : słabo dostępny w PL ( przynajmniej jak ja kupowałem, a było to 2 sezony temu. Nie wiem jak teraz. Dzwoniłem nawet wtedy do przedstawiciela polskiego który miał raptem dwie sztuki na stanie. Niestety rozmiar nie mój. Koniec końców kupiłem w motoin.de. Rozmiarówka ta sama co nolan więc można przymierzyć n43 i kupować w ciemno)