Jaką nazwę ma ten kask?
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Ramms z tego co pmiętam ten kask koleś kupił w stanach. Niestety nie mam do niego kontaktu
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
Shepi ja ten kask dostałem miesiąc temu, nie miałem okazji pojeździć więc opinia może być tylko wizualna. Blenda wydaje mi się dość krótka, ale ... nie jeździłem. Środek - po bokach materiał i cienka warstwa gąbki, wyżej siatka. Całość oczywiście wyjmowana. Brak zapięcia pod brodą - nasuwasz po prosu pasek z nosa pod brodę
Jeździ w takim Hartwik i sobie go dosyć chwali.
Mi się podoba, jest to z pewnością solidniejsza konstrukcja od większości orzeszków, ale wiadomo, że chroni zdecydowanie mniej od kasku pełnego. Swoją drogą, jak pisze Krasnal, jest dopuszczony do użytku za wielką wodą, więc coś wart być musi.
Jeździ w takim Hartwik i sobie go dosyć chwali.
Mi się podoba, jest to z pewnością solidniejsza konstrukcja od większości orzeszków, ale wiadomo, że chroni zdecydowanie mniej od kasku pełnego. Swoją drogą, jak pisze Krasnal, jest dopuszczony do użytku za wielką wodą, więc coś wart być musi.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
Tak jak mówi Krasnal na wyspie są dostępne:
Chyba to ten sam, Vega XTS Naked Solid Half Helmet Leather/Black
Wersja Sons of Anarchy, Leather Sons of Anarchy Style USA Novelty Helmet Chopper Bobber Cruiser S-2XL
Dzięki Zombie
Chyba to ten sam, Vega XTS Naked Solid Half Helmet Leather/Black
Wersja Sons of Anarchy, Leather Sons of Anarchy Style USA Novelty Helmet Chopper Bobber Cruiser S-2XL
Dzięki Zombie
Pozdrawiam Robert