Czy przypadkiem nie za tanio jest sprzedawany?
http://olx.pl/oferta/kawasaki-vn-classi ... c45d9a677a
Może ktoś coś wie na temat tej maszyny.
Classic 800
rok temu sprzedałem ten sam rocznik, co za tym idzie to samo malowanie za 10 koła, miał dodatkowo gmole, sakwy, podesty kierowcy, lightbary, szybę i parę innych drobnostek - ten jest golas - ponoć ma szybę, której nie widać na fotach
zresztą na fotach niewiele widać a w opisie jeszcze mniej, sprzedawca nie podał nawet przebiegu (chociażby niekoniecznie prawdziwego, ale można pokusić się o weryfikację)
generalnie motocykl może być OK, ale:
1. więcej fot
2. więcej danych (vin, pochodzenie...)
3. oględziny z kimś mającym pojęcie o tym sprzęcie i trzeźwo myślącym
Ogólnie 800-tka cieszy się w pełni zasłużoną sławą i jeżeli podoba Ci się to warto takiej poszukać
a swoją drogą "centralny zamek"
zresztą na fotach niewiele widać a w opisie jeszcze mniej, sprzedawca nie podał nawet przebiegu (chociażby niekoniecznie prawdziwego, ale można pokusić się o weryfikację)
generalnie motocykl może być OK, ale:
1. więcej fot
2. więcej danych (vin, pochodzenie...)
3. oględziny z kimś mającym pojęcie o tym sprzęcie i trzeźwo myślącym
Ogólnie 800-tka cieszy się w pełni zasłużoną sławą i jeżeli podoba Ci się to warto takiej poszukać
a swoją drogą "centralny zamek"
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
Ja swojego w marcu kupiłem w takiej samej cenie, (rocznik 1995)prawie full ubrany i wydaje mi się że w ciut ładniejszy. :-) Więc cena nie jest jakaś wzięta z kosmosu.
"Motocyklistę jest w stanie zrozumieć tylko pies wystawiający pysk za okno jadącego samochodu"
KZ 750 GPZ 900 R V-MAX 1200 XVZ 1200 GL 1100 VN 800 TDM 900 teraz K1200GT
KZ 750 GPZ 900 R V-MAX 1200 XVZ 1200 GL 1100 VN 800 TDM 900 teraz K1200GT