Nadejszła wiekopomna chwila !!
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Piotr_Classic
- Piotr_Classic
-
- Miejscowość: Gryfino
- Motocykl: Honda Shadow VLX 600
- VROC: 0
Congratulation! ;D ja zaczynam od drugiej strony - najpierw motor (już stoi Virago 125) a prawko dopiero na wiosne. A co do latania na duszka VN'ie to nie głupie, bo jak będzie chciał pojeździć a w garażu go nie będzie, to szybko znajdziesz tam swojego motonga ^^
ZGR Denis
www.2013MDP.pl
www.2013MDP.pl
Nie łam się młody jak znam Duszka na wiosnę będziesz miał swoje Kawasaki czy VN to czas pokarze, Darka młodzieniec zaczął od czegoś mniejszego i śmiga, jak to kiedyś sam usłyszałem trza się trochę owiać a wtedy kto wie latanie masz w kieszeni na Duchowym motorku, do zobaczenia w czy we Fijałkowie na pewno na zlocieDVCH pisze:juz wiem czemu tato nie chcial zebym wchodzil na forum
a jaki rocznik ten Vulcan
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
No no żeby go w pracy nie zaczął zostawiaćDenRyg pisze:Congratulation! ;D ja zaczynam od drugiej strony - najpierw motor (już stoi Virago 125) a prawko dopiero na wiosne. A co do latania na duszka VN'ie to nie głupie, bo jak będzie chciał pojeździć a w garażu go nie będzie, to szybko znajdziesz tam swojego motonga ^^
[ Dodano: Pon Paź 11, 2010 ]
Dlaczego na wiosnę są szkoły gdzie i zimą można godzinki wyjeździć na hali !! a na wiosnę sam egzaminDenRyg pisze:Congratulation! ;D ja zaczynam od drugiej strony - najpierw motor (już stoi Virago 125) a prawko dopiero na wiosne. A co do latania na duszka VN'ie to nie głupie, bo jak będzie chciał pojeździć a w garażu go nie będzie, to szybko znajdziesz tam swojego motonga ^^
-
- Miejscowość: Gryfino
- Motocykl: Honda Shadow VLX 600
- VROC: 0
yamak24, przypomniałeś mi pewien skecz "Jaki ojciec taki syn - nie dziwi nic, jaka jabłoń takie jabłko - nie dziwi nic, jaka gruszka, takie kiwi - to już trochę dziwi" :PAbramsm1a1, ja bym chętnie i teorie zaliczył, ale kurs można robić dopiero 3 miesiące przed skończeniem wieku minimalnego (tj. 16 lat) a ja 4 lutego kończę 15 lat i 9 miesięcy a 4 maja 16 lat :P także dlatego zima na kucie teorii
ZGR Denis
www.2013MDP.pl
www.2013MDP.pl
- Piotr_Classic