Vulcan S
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Pewnie będzie Vulcan S
- VROC: 0
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
demonstenes pisze:Myślałem o indianie scoucie
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
-
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Z FB:
Motocykle Polska - Victory i Indian Motorcycles
9 października
dzieje się, oj dzieje...
OBNIŻAMY cenę Indiana Scout w akcji PREORDER do 40 642 pln!
Więc jeszcze nie 37k ale już nie 50k.
Chociaż co Vulcan to Vulcan
Motocykle Polska - Victory i Indian Motorcycles
9 października
dzieje się, oj dzieje...
OBNIŻAMY cenę Indiana Scout w akcji PREORDER do 40 642 pln!
Więc jeszcze nie 37k ale już nie 50k.
Chociaż co Vulcan to Vulcan
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
-
-
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
zapomniałeś o klimie...Tokar pisze:Zainteresuję się Vucanem S jak go lekko powiększa do 2400cmm i nazwą Vulcan S GT-V2, wrzucą skrzynię 6, tempomat, grzane manetki, szybę z regulowanym kątem i wyskością i do lampy z obecnej lokomotywy dorzycą 2 soczewki do długich-drogowych świateł
Ale nie spamujmy
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- kazuhira
- Miejscowość: Kotliska
- Motocykl: KLE650
- VROC: 33862
Nowy w rodzinie Vulcan S
Proszę Pań i Panów
Jako że jeszcze nikt nie zauważył oto i On nowy Vulcan :
Kawasaki Vulcan S
Czyżby w końcu miejski Vulcan
Ciekawa linia, obiecują możliwość regulacji i adaptacji pod wzrost jeźdźca i ma obrotomierz
Mnie na razie szlak trafia, że jedyny słuszny kolor [zielony ;p ] nie jest dostępny w PL.
A jak Wam się podoba.
Jako że jeszcze nikt nie zauważył oto i On nowy Vulcan :
Kawasaki Vulcan S
Czyżby w końcu miejski Vulcan
Ciekawa linia, obiecują możliwość regulacji i adaptacji pod wzrost jeźdźca i ma obrotomierz
Mnie na razie szlak trafia, że jedyny słuszny kolor [zielony ;p ] nie jest dostępny w PL.
A jak Wam się podoba.
Nie jestem dziwny ... jestem z edycji kolekcjonerskiej
-
- Miejscowość: okolice Poznania
- Motocykl: vulcan 1700 classic
Wszystko fajnie , nowy design przemawiający pewnie i do młodszych , kolory i strzał w stopę.. Rozmawiałem z pewnym salonem skąd ta cena ( w USA ok.23tys.zł w przeliczeniu) u nas ok. 31tys. no ale Oni mają kryzys a my jesteśmy zieloną wyspą!Powiedzieli, że gdyby cena była ok 24-25 tys. zł , to i tak w takim kraju jak Polska sprzedaż może wzrosłaby o kilkanaście % i dlatego nie jesteśmy dla nich ( czytaj koncernów japońskich ) rynkiem godnym zainteresowania. I jak się z tym czujecie?Zdrowia życzę wszystkim w Nowym Roku
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
Ciekawa polityka... Lepiej klepać małe skuterki i plastiki różnej pojemności które wcześniej czy później się wyglebią i rozlecą niż porządne maszyny które wytrzymają o wiele dłużej bo nie będą pałowane więc i za szybko dzwona nie będzie a i właściciele będą się o nie troszczyć, chuchać i dmuchać... W ten sposób podchodząc do sprawy faktycznie japońska polityka wydaje się być racjonalna i zrozumiała. Ilość Panowie ilość - na tym się zarabia.
Na szczęście nie tylko japońska myśl techniczna i strategia dystrybucji jest jedyną możliwą i słuszną w wyborze motocykla. Jak się komu podoba, wybór jest zawsze po naszej stronie.
Na szczęście nie tylko japońska myśl techniczna i strategia dystrybucji jest jedyną możliwą i słuszną w wyborze motocykla. Jak się komu podoba, wybór jest zawsze po naszej stronie.
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
No po przesiadce z VN2000 to chyba nie dziwota że mały. Musiałbyś na Bizona się wgramolić żeby wrażenie zrobił
Ale jak dla początkujących się nadaje myślisz? Szczególnie dla kobity?
Ogólnie wiadomo - nie jest to V2 ale wolałbym chyba widzieć na ulicy trochę takich niż przepaskudnych wyjących i wyjechanych plastików i skuterów
Ale jak dla początkujących się nadaje myślisz? Szczególnie dla kobity?
Ogólnie wiadomo - nie jest to V2 ale wolałbym chyba widzieć na ulicy trochę takich niż przepaskudnych wyjących i wyjechanych plastików i skuterów
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
- ciecio
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Classic
- VROC: 36107
Też tak sądzę.Lecho pisze:Z całym szacunkiem Krzychu, ale chyba nie jesteś podstawową "rozmiarówką" dla projektantów Kawasaki.Krasnal pisze:No wiec mialem (watpliwa) przyjemnosc zasiasc na tym sprzecie, porazka, jedyne slowo jakie przychodzi mnie do glowy...
Zresztą po VN2000 to już tylko bomba atomowa pomiędzy nogami potrafi wywołać dreszcz emocji
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
No raczej nie jestem, to prawda, co tu duzo gadacLecho pisze:Z całym szacunkiem Krzychu, ale chyba nie jesteś podstawową "rozmiarówką" dla projektantów Kawasaki.Krasnal pisze:No wiec mialem (watpliwa) przyjemnosc zasiasc na tym sprzecie, porazka, jedyne slowo jakie przychodzi mnie do glowy...
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074