prośba do kolegów z Gliwic i okolicy
-
- Miejscowość: Poznań/Kamionki
- Motocykl: VN1700 Classic
- VROC: 0
prośba do kolegów z Gliwic i okolicy
http://otomoto.pl/citroen-c5-iii-hdi-ex ... 85505.html
wiem , że nie moto , ale szukam autą - i jeśli ktoś by dokonał wstępnej weryfikacji - to będę bardzo wdzięczny
wiem , że nie moto , ale szukam autą - i jeśli ktoś by dokonał wstępnej weryfikacji - to będę bardzo wdzięczny
LwG Darek
Iguanas Poznań
Iguanas Poznań
-
Tokar - jak można kupić coś mniejszego jak 2 litryTokar pisze:Zdecydowanie, coś mniejszego i zmniejszyć przebiegiem.Gasman pisze:Jesli koniecznie chcesz Citroena to masz o 1 własciciela , ale czy nie lepiej cos innego w tej cenie prosto z salonu(moze mniejsze ale zawsze wiesz ze nowe ,no moze 10 tysi wiecej ).
LwG Darek
Iguanas Poznań
Iguanas Poznań
-
- Miejscowość: Katowice
- Motocykl: Kawasaki VN 1600 Clasic
Domel takim samym jeżdzi - spytaj czy warto go kupić . Ja trochę pojeżdziłem i mam pozytywne zdanie .
Ideałem by była jeszcze 6 biegowa skrzynia w automacie . Odejście ma zarąbiste mimo 2 l. Powiem ci że moja 607 mimo że po pewnych modyfikacjach / mapa silnika itp. / przy nim siada . Ta skrzynia to marzenie .
Ideałem by była jeszcze 6 biegowa skrzynia w automacie . Odejście ma zarąbiste mimo 2 l. Powiem ci że moja 607 mimo że po pewnych modyfikacjach / mapa silnika itp. / przy nim siada . Ta skrzynia to marzenie .
-
dzięki za rady - szukam dalej z mniejszym przebiegiem i z 3,0 HDI tak jak piszesz z automatemAndo pisze:Domel takim samym jeżdzi - spytaj czy warto go kupić . Ja trochę pojeżdziłem i mam pozytywne zdanie .
LwG Darek
Iguanas Poznań
Iguanas Poznań