Ulepszenia, dodatki, pomysły i inne wynalazki...
- Winters
- Miejscowość: Mikołów
- Motocykl: Yamaha Virago XV 750, Vulcan VN 1600 classic
- VROC: 0
Ulepszenia, dodatki, pomysły i inne wynalazki...
Może się tutaj pochwalimy własnymi pomysłami w dziedzinie rozwoju motoryzacji....
Tak więc nie mogłem się powstrzymać aby czegoś nie dodać od siebie do wymarzonego i kupionego Vulcana 1600 classic....
Projekt, kawałek blachy 2mm, trochę wycinania, otwór frezowany pod przycisk, potem wysyłka na chromowanie do Galuxa w Żorach...i do kupionego wcześniej zegarka doszedł chromowany.......pilot do bramy....
Poniżej efekt pracy...jeszcze nie zdążyłem zamontować na kierownicę... Co o tym sądzicie?
Aha... na pilocie jest podklejona folia aby zabezpieczyć przed dostaniem się wody....
Tak więc nie mogłem się powstrzymać aby czegoś nie dodać od siebie do wymarzonego i kupionego Vulcana 1600 classic....
Projekt, kawałek blachy 2mm, trochę wycinania, otwór frezowany pod przycisk, potem wysyłka na chromowanie do Galuxa w Żorach...i do kupionego wcześniej zegarka doszedł chromowany.......pilot do bramy....
Poniżej efekt pracy...jeszcze nie zdążyłem zamontować na kierownicę... Co o tym sądzicie?
Aha... na pilocie jest podklejona folia aby zabezpieczyć przed dostaniem się wody....
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Ha. Niezłe Gratulacje pomysłu.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- RadekSłupsk
- Miejscowość: Słupsk
- Motocykl: Kawasaki VN 800 A (1997)
- VROC: 35633
szacuneczek. jak dla mnie wyglada bardzo dobrze.
ja woze swoj pilot w kieszeni jeansow w taki sposob abym mogl nacisnac go przez material i w rekawicy Istne lenistwo, aby cos w tym temacie zrobic, jak uczyniles to Ty.
ja woze swoj pilot w kieszeni jeansow w taki sposob abym mogl nacisnac go przez material i w rekawicy Istne lenistwo, aby cos w tym temacie zrobic, jak uczyniles to Ty.
It's not the Wild West anymore, you can't just clean up the streets with a gun, even though sometimes, that's exactly what's needed
VROC #35633
VROC #35633
- Winters
- Miejscowość: Mikołów
- Motocykl: Yamaha Virago XV 750, Vulcan VN 1600 classic
- VROC: 0
Fajnie, ze Wam się podoba
Ja tak samo zawsze szukałem po kieszeniach pilota i strasznie mnie to denerwowało.
Udało mi się kupić taki płaski dodatkowy pilot z Nice (taki mam napęd bramy).
Potem dostałem od żony w prezencie ten zegarek chromowany (można go kupić za 80 do 100 zł). Trochę było zabawy aby dokładnie wyprofilować blachę pod kształt pilota. Suma sumarum jestem bardzo zadowolony z tego patentu
Ja tak samo zawsze szukałem po kieszeniach pilota i strasznie mnie to denerwowało.
Udało mi się kupić taki płaski dodatkowy pilot z Nice (taki mam napęd bramy).
Potem dostałem od żony w prezencie ten zegarek chromowany (można go kupić za 80 do 100 zł). Trochę było zabawy aby dokładnie wyprofilować blachę pod kształt pilota. Suma sumarum jestem bardzo zadowolony z tego patentu
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033