Znajomi Hamburg
- Majster
- Miejscowość: Hamburg
- Motocykl: Vulcan 1700 Nomad
- VROC: 0
Znajomi Hamburg
Witam. Zabralem mojego Vulkana do Hamburga bo tu przebywam wiecej jak w kraju i szukam jakis kontaktow z osobami ktore mieszkaja w Hamburgu lub okolicy do weekendowych wypadow na moto. Moze ktos z was ma znajomych korzy mieszkaja tu i tez chetnie po jezdzili by w grupie.
- WiecznieŻywy
- Miejscowość: Elbląg
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 2000
- VROC: 35625
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Weź mojego siostrzeńca z Langerhornchasse - młody ma trzy lata ale z chęcią z Tobą pojedzie
Tylko nie wiem czy na swojej trajce za Tobą nadazy
Tylko nie wiem czy na swojej trajce za Tobą nadazy
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- WiecznieŻywy
- Miejscowość: Elbląg
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 2000
- VROC: 35625
- Majster
- Miejscowość: Hamburg
- Motocykl: Vulcan 1700 Nomad
- VROC: 0
Witam Wiecznie Żywy. Jeśli chodzi o Buchholz to nie ma nawet 60 km będzie bliżej bo ja właśnie jak jadę po jeździć to często jadę do Buchholz i tak pózniej wracam tymi wnioskami do Harburga i na Neu Graben to cała ta trasa może mieć tyle! . A właśnie dziś mam piękne słońce to w południe trzeba wyjechać w teren Pozdrawiam