Co zrobiłem dzisiaj przy swoim motocyklu !!
- kacmar
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: VN900LT '08 , VN1700 Voyager
- VROC: 36367
Szybkiego powrotu do zdrowia , maszynę naprawisz
Ostatnio zmieniony czw mar 26, 2015 przez kacmar, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Cię
VROC#36367
VROC#36367
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Trzymaj się i zdrowiem, to dopiero początek sezonu.
Ps.
Znalazłem prąd w lithbarach - Zombie bój się
Ps.
Znalazłem prąd w lithbarach - Zombie bój się
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
fitter pisze:Znalazłem prąd w lithbarach - Zombie bój się
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
adamliadamli pisze:TomkaT sąsiedzie ....zdrowiej
....a może jakoweś "likarstwo" ci potrzebne
mów bez krempacji
Dzięki serdeczne, narazie jestem zaopatrzony, za tydzień mam mieć kontrol u ortopedy i zobaczymy co będzie dalej. Szlak mnie trafia bo za oknem słoneczko a Kaśka poobijana w garażu, i ja nie na chodzie
Kiedyś- Komar, Jawka, WFM, WSK, Jawa 350 ts, MZ ts 150, obecnie VN 750, a w przyszłości
Tomek
Tomek
- RadekSłupsk
- Miejscowość: Słupsk
- Motocykl: Kawasaki VN 800 A (1997)
- VROC: 35633
TO bardzo niefajnie ... z ta gleba...
dzisiaj zrobilem kolejne 200km i ok.5 razy ktos probowal we mnie wjechac... doprawdy niewiem kto daje kretynom prawko. ROzumiem, ze mozna popelnic blad ... w takim razie czemu ciagle sa oszczednosci na polisji ...
motor odstawilem do garazu, akumulator wyjety, po powrocie do PL zmienie olej i chlodziwo. Lozysko glowki ramy i przednia opona rowniez dostanią zastepstwo ...
Przez zime zrobilem 693 km Latem dokrece kolejne 2,3 tysie
Pozdrawiam i zycze Wszystkim duzo zdrowia i udanego sezonu,
dzisiaj zrobilem kolejne 200km i ok.5 razy ktos probowal we mnie wjechac... doprawdy niewiem kto daje kretynom prawko. ROzumiem, ze mozna popelnic blad ... w takim razie czemu ciagle sa oszczednosci na polisji ...
motor odstawilem do garazu, akumulator wyjety, po powrocie do PL zmienie olej i chlodziwo. Lozysko glowki ramy i przednia opona rowniez dostanią zastepstwo ...
Przez zime zrobilem 693 km Latem dokrece kolejne 2,3 tysie
Pozdrawiam i zycze Wszystkim duzo zdrowia i udanego sezonu,
It's not the Wild West anymore, you can't just clean up the streets with a gun, even though sometimes, that's exactly what's needed
VROC #35633
VROC #35633
Pracowaliśmy nad tym w sobotę. Wymiana panewek w przednim zawiasie, wymiana oliwy w zawieszeniu (wlałem "dwudziestkę" uzupełniając 10-12% "piętnastki". Poziom przelany o 15 mm. Zobaczymy co z tego będzie :-). Stare panewki nadają sie na żyletki. Dziwnie, bo oliwa zalana w tamtym sezonie też średnio wygladała(był Motul 15 i 20 w stosunku 1:1, teraz jest ipone.
Ja znów tylko przymierzyłem się do wybebeszenia ,nawet pojechałem kupić wycinak ,ale zły mi sprzedano, może to i dobrze ,Co wy na to ?
Ps.dziś lało a ja siedzę w biurze i słyszę i nie wieżę w ulewie motocyklista śmigał na plastiku.
Ps.dziś lało a ja siedzę w biurze i słyszę i nie wieżę w ulewie motocyklista śmigał na plastiku.
Wieczny optymista
Był-ła .Komar ,WSK 3 jka i 4 rka ,MZ Tropik /Jawa 350 ,Suzuki vz 800 ,Kawasaki 550 ,Nomad 1600.H-D Electra 1700,Yamaha Stratoliner 1900.Lokomotywa vn 2000, jest znów Kawasaki Nomad 1600 .
Był-ła .Komar ,WSK 3 jka i 4 rka ,MZ Tropik /Jawa 350 ,Suzuki vz 800 ,Kawasaki 550 ,Nomad 1600.H-D Electra 1700,Yamaha Stratoliner 1900.Lokomotywa vn 2000, jest znów Kawasaki Nomad 1600 .
- Arezy
- Miejscowość: Wyszków
- Motocykl: VULCAN 1600 Clasic A
- VROC: 33134
A ja od dwóch miesięcy zmieniam olej w lagach. Rozebrałem. W jednej zupa. Kupiłem co trzeba. Poskładałem. Zlałem olej. . I tak leżało. Pogoda się zrobiła ładna. Kupiłem synowi małą maszynkę. Wracałem z skupu. A tu Vulcan obok mnie stanął. Zmotywowało mnie i poskładałem swojego. Na szczęście odpalił na dotyk. I chajda na drogi. Banan nie schodzi mi od kilku dni. Nawet deszcz z gradem mi nie przeszkadza.
Jak podróżować to tylko na dwóch kołach o~`o , jak polować to tylko z aparatem [o]
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
A do mnie w końcu doszedł dbKiller z firmy Smartpartz. Trochę się uśmiałem, jak otworzyłem piękne kolorowe pudełko - za 50 USD dostałem rurkę przyspawaną do blaszki. Wiertło z zestawu złamało się w rękach... Ale cóż, płaci się podobno za know-how . Anyway, zamontowany i wygląda na to, że na jałowych jest cichszy niż oryginalny wydech. W średnim zakresie bez większych zmian .
No i po pogrzebaniu w Internecie trochę zmieniłem ustawienia modułu Cobra Fi2000R. Teraz tylko okazję do zhamowania trzeba znaleźć
No i po pogrzebaniu w Internecie trochę zmieniłem ustawienia modułu Cobra Fi2000R. Teraz tylko okazję do zhamowania trzeba znaleźć
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Ryffka
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: był VN2000 Soul Red, GTR 1400
- VROC: 24863
Ja dziś zamontowałem lampy do moich kufrów i podłączyłem wskaźnik poziomu paliwa, bo się chłopakom u Sławka zapomniało Mają chłopaki szczęście, że nie musiałem zbiornika zdejmować ... Muszę jeszcze wyciągnąć i obejrzeć świece bo coś mię się zdaje, że za dużo mi wychlipał jak leciałem w sobotę z Wojkowic...