vn1600 Mean Streak kanapa dla "plecaka"

Wszelkie tematy dotyczące naszych motocykli.
radzio
Miejscowość: Ostrów Mazowiecka
Motocykl: VN1600 Mean Streak
VROC: 0

vn1600 Mean Streak kanapa dla "plecaka"

Post autor: radzio » śr cze 17, 2015

Witajcie Vulkaniarze. Mam do Was gorącą prośbę, a mianowicie, szukam rozwiązania by mojej partnerce było wygodniej przy podróżach ze mną (mam nadzieję, że będą częstsze) na moim Mean Streaku a nie chcę na stałe montowac dużych kanap. Widziałem na którymś zlocie rozwiązanie oparcia wraz z kufrem na customie, a ja chciałbym pójść jeszcze dalej by na swoją małą kanapkę dla pasażera nakładać wygodne siedzisko zintegrowane z oparciem i jakimś kufrem a wszystko solidnie mocowane w miejscu mocowania stelazy i oparcia. Nie mam tylko w okolicach ani warsztatu ani firmy gdzie wykonaliby mi stelaż, siedzisko i dobrali jakiś kufer oraz wszystko dobrze spasowali bym mógł to wszystko razem szybko montować i zdejmować gdy bedę robił kilometry sam i jeszcze jedna drobna sprawka - nie chciałbym zbankrutować (nie musi być ani z kwasówki, ani z chromem, wszystko na czarno) Może coś doradzice, polecicie albo może ktoś z Was mogł mi pomóc sam? Mieszkam w Ostrowi Mazowieckiej, po sto km do Warszawy i Białegostoku Pomóżcie, bo to jest dla mnie Jedyne Rozwiązanie, inaczej to: albo zmiana motocykla, albo rezygnacja ze wspólnych wypadów, albo uszczerbek na portfelu (kanapa+sissy bar+stelaż+bagażnik+kufer=???) i kupa roboty
pozdro...

Awatar użytkownika
Mayones
Miejscowość: B-B
Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS

Post autor: Mayones » śr cze 17, 2015

radzio pisze:Witajcie Vulkaniarze
a któż to ci Vulkaniarze :p

radzio
Miejscowość: Ostrów Mazowiecka
Motocykl: VN1600 Mean Streak

Post autor: radzio » śr cze 17, 2015

Witaj. Od niedawna na forum i w świecie moto, więc może gafa z mojej strony... Zadne zle mysli i chore intencje i mam nadzieje, ze nikogo nie obrazilem... /my wszyscy milosnicy vulcanow i nie tylko/ :hammer:
pozdro...

Awatar użytkownika
Mayones
Miejscowość: B-B
Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS

Post autor: Mayones » śr cze 17, 2015

:pije:

Awatar użytkownika
_Monter_
Miejscowość: Giżycko/Steinfeld
Motocykl: 1.5 MS

Post autor: _Monter_ » ndz lip 19, 2015

Odświeżę temat.
Wiadomo jakie siedzenie jest dla pasażera w mean streak. Nie chciałbym nic z oryginałem robić a widziałem patenty z dokładkami. Sam zrobiłem taką na szybko jednak jest wąska.
Macie może jakieś namiary na gotowce, na firmy robiące lub też już własne przeróbki?Moze nie będę musiał wyważać otwartych drzwi.
Dogodzić wszystkim się nie da ale wkoorwić wszystkich to już żaden problem.

...i tak wszyscy umrzemy...

Awatar użytkownika
Sheriff
Miejscowość: Koog aan de Zaan
Motocykl: Versys 1000 GT
VROC: 30486

Post autor: Sheriff » ndz lip 19, 2015

A nie pasują siedzenia od 1600 Classic? Bo jeśli pasują to najtańszym chyba rozwiązaniem będzie kupić używane siedzenie kierowcy i pasażera od Classica i przekładać na wyprawy we dwoje.

Gasman
Miejscowość: Brodnica
Motocykl: HD FLHTCUI
VROC: 34836

Post autor: Gasman » ndz lip 19, 2015

To predzej podpasuje od vn 900 niz od 1600.
Rolling, rolling, rolling.........
Komar 3, WSK 175, VN800Classic, VN1600Classic, VN900Classic, HD FLHTCUI.....

ODPOWIEDZ