WITLEATHER czy ktoś ma?
- Gunner
- Miejscowość: Bolesławiec Dolny Śląsk
- Motocykl: Kawa VN 900
- VROC: 37037
WITLEATHER czy ktoś ma?
Czaję się na skórzane sznurowane gatki.Kiedyś wyczaiłem firmę ze sklepem o nazwie jw i myślę,że to może być dobre.Opisy w mojej opinii są niezłe,zdjęcia również no i ceny na poziomie do zaakceptowania.Gdyby trafił się ktoś kto ma,byłbym zobowiązany za opinię na temat..
37037
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Tom, nie tylko ja mam od nich, jeszcze pare osób z VC i w tej cenie sa naprawdę godne polecenia. Najpierw podjechałem pooglądać na live, pomierzyć, potem pozaznaczali co przerobić, żeby było ok i za kilka dni odebrałem gotowe
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- Gunner
- Miejscowość: Bolesławiec Dolny Śląsk
- Motocykl: Kawa VN 900
- VROC: 37037
Witam.Robson,dzięki za posta,właśnie zbierałem się,by Ci pomarudzić.Z tego co napisałeś wynika,że warto zostawić u nich swoją kaskę.Wiesz,problem z live leży w odległości.Jeśli mam zrobić 350 kilosów,żeby pooglądać,to sumaryczna cena już nie jest taka atrakcyjna,...Ale po Twoim wpisie przechodzę z czajenia do planowania>Rozumiem,że jakość a tym samym trwałość bez zarzutu?
37037
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
U mnie w porządku z jakością i na razie trwałościąTom Bombadil pisze:Witam.Robson,dzięki za posta,właśnie zbierałem się,by Ci pomarudzić.Z tego co napisałeś wynika,że warto zostawić u nich swoją kaskę.Wiesz,problem z live leży w odległości.Jeśli mam zrobić 350 kilosów,żeby pooglądać,to sumaryczna cena już nie jest taka atrakcyjna,...Ale po Twoim wpisie przechodzę z czajenia do planowania>Rozumiem,że jakość a tym samym trwałość bez zarzutu?
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...