Mam ogromną prośbę, kumpel dostał propozycję zamiany swojego obecnego motonga na tego Mean Streaka.
Czy ktoś zna to moto albo sprzedającego? Szczególna prośba do Vulcanierów ze Śląska, może go gdzieś już widzieli, albo znajdą chwilę i sprawdzą
VN 1600 Mean Streak - Krzepice, śląskie, prośba o opinie
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
VN 1600 Mean Streak - Krzepice, śląskie, prośba o opinie
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Zabawka
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: VN 1600 Mean Streak
- VROC: 0
piszę przez pół godziny odpowiedź a tu cie wywala i wszystko w pizdu...
mam go od zeszłego roku, wcześniej junak m16 170 kg więc różnica znaczna.
Moc, wygląd, pozycja, głos są ok. Prowadzi się bardzo dobrze w zakrety wchodzi ok tylko troche kapryśny w utrzymaniu lini skretu nawet po wymianie łożyska - 1600 w clasyku trzymał lepiej. Pozycja i twardość w pożądku skoro dałem rade dwa razy w ciągu tygodnia nad morze i z powrotem (z wrocka) mimo zajechanego kregowego. Goły to prawdziwy power cruiser ale ubrany na dalsze wypady tez nieźle wyglada . Ja jestem zadowolony zwłaszcza jak z pod swiateł syn na turystyku mnie nie może zgubic
mam go od zeszłego roku, wcześniej junak m16 170 kg więc różnica znaczna.
Moc, wygląd, pozycja, głos są ok. Prowadzi się bardzo dobrze w zakrety wchodzi ok tylko troche kapryśny w utrzymaniu lini skretu nawet po wymianie łożyska - 1600 w clasyku trzymał lepiej. Pozycja i twardość w pożądku skoro dałem rade dwa razy w ciągu tygodnia nad morze i z powrotem (z wrocka) mimo zajechanego kregowego. Goły to prawdziwy power cruiser ale ubrany na dalsze wypady tez nieźle wyglada . Ja jestem zadowolony zwłaszcza jak z pod swiateł syn na turystyku mnie nie może zgubic