MOTO KUPIONE !!!!
-
- Miejscowość: Trójmiasto
- Motocykl: Vulcan 1700 2013r.
- VROC: 0
MOTO KUPIONE !!!!
Witam wszystkich ponownie
dzisiaj w końcu pojechałem odebrać swoją 900-tke, z motorem wszystko w porządku, jak się uda to we wtorek urząd komunikacji ,ubezpieczalnia i w drogę . znaczy prawie w droge bo mam mały problem, na ogledzinach i jeździe próbnej wszystko w jak najlepszym porządku, ale po wypakowaniu vn z busa problem z odpaleniem a dokładnie chyba z akumulatorem , przy próbie odpalenia przydasaja kontrolki , rozrusznik nie dyga , za to coś z prawej strony terkocze!! podłaczyłem prostownik i napiecie aku niecałe 12v.
po przekreceniu stacyjki zegary maja podswietlenie ale nie swiecą swiatła tylko zapalają sie przednie kierunki , troche dziwne co?? moze tak jest przy walnietym aku??
prosze o wasze sugestie, a wrazie czego jaki akumulator mam kupić
pozdrawiam nowy , żę tak powiem "członek"
dzisiaj w końcu pojechałem odebrać swoją 900-tke, z motorem wszystko w porządku, jak się uda to we wtorek urząd komunikacji ,ubezpieczalnia i w drogę . znaczy prawie w droge bo mam mały problem, na ogledzinach i jeździe próbnej wszystko w jak najlepszym porządku, ale po wypakowaniu vn z busa problem z odpaleniem a dokładnie chyba z akumulatorem , przy próbie odpalenia przydasaja kontrolki , rozrusznik nie dyga , za to coś z prawej strony terkocze!! podłaczyłem prostownik i napiecie aku niecałe 12v.
po przekreceniu stacyjki zegary maja podswietlenie ale nie swiecą swiatła tylko zapalają sie przednie kierunki , troche dziwne co?? moze tak jest przy walnietym aku??
prosze o wasze sugestie, a wrazie czego jaki akumulator mam kupić
pozdrawiam nowy , żę tak powiem "członek"
- Wydminianin
- Miejscowość: Wydminy (na Mazurach)
- Motocykl: VN2000 Classic LT '07 Honda Deauville 650 '03
- VROC: 0
- ciecio
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Classic
- VROC: 36107
Super.
Kolejny Vulcan w okolicach Trójmiasta.
Jak już odpalisz maszynkę to moge pomóc w sprawdzeniu ładowania.
U mnie np po zakupie maszyny okazało się, ze ładowania brak.
Problemem był spalony stator.
Może u Ciebie problemem jest tylko wyładowany akumulator.
Gdybyś potrzebował bardziej bezpośredniego kontaktu to pisz na PW
Kolejny Vulcan w okolicach Trójmiasta.
Jak już odpalisz maszynkę to moge pomóc w sprawdzeniu ładowania.
U mnie np po zakupie maszyny okazało się, ze ładowania brak.
Problemem był spalony stator.
Może u Ciebie problemem jest tylko wyładowany akumulator.
Gdybyś potrzebował bardziej bezpośredniego kontaktu to pisz na PW
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033