voyager
-
- Miejscowość: dolnośląskie okolice Polkowic
- Motocykl: VN1700 Nomad
- VROC: 0
voyager
Proszę o pilną ocenę w imieniu kolegi, który jeszcze nie jest członkiem naszego forum, ale właśnie pojechał oglądać tego VN-aKAWASAKI VN 1700 VOYAGER NOMAD 2012 R SUPER (6556389462). A może to kogoś z forum? PS link z allegro
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
Re: voyager
Rozumiem, że chodzi o tego:
http://allegro.pl/kawasaki-vn-1700-voya ... 89462.html
Paczam i paczam, ale ze zdjęć nic nie mogę wypaczeć Wydaje się, że niczego nie brakuje, kolory chyba OK. Poprzedni właściciel raczej nie oszczędzał na gadżetach. Trzeba wnikliwie obejrzeć i posłuchać.
Tylko ta cena...
http://allegro.pl/kawasaki-vn-1700-voya ... 89462.html
Paczam i paczam, ale ze zdjęć nic nie mogę wypaczeć Wydaje się, że niczego nie brakuje, kolory chyba OK. Poprzedni właściciel raczej nie oszczędzał na gadżetach. Trzeba wnikliwie obejrzeć i posłuchać.
Tylko ta cena...
LwG
Łukasz czyli Skrobel
Łukasz czyli Skrobel
- Marecki75
- Miejscowość: Konin
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Classic
Hm dodatki dodatkami, ale lewy podest urwany,
jak gmol tak wygięty to musiało być mocne pierd..cię z lewej strony, nie wiadomo czy rama prosta i czy silnik nie dostał
klosz reflektora od spodu zdeformowany
błotnik zdeformowany
osłona prawej lagi wgnieciona
to już są spore koszty..
lewego kufra nie widac dokładnie, moim zdaniem mógł też dostać od spodu , choć może gmol tylny nieco uratował, przedni gmol zgiety na maksa.. z pewnością nie po glebie parkingowej..
oczywiscie oględziny osobiste przybliżą skalę uszkodzęń i czy gra warta świeczki ..
ja bym się tak nie napalał.. poszukałbym od motocyklisty, najlepiej z forum..
do takiego zakupu tylko z zimną głową.
jak gmol tak wygięty to musiało być mocne pierd..cię z lewej strony, nie wiadomo czy rama prosta i czy silnik nie dostał
klosz reflektora od spodu zdeformowany
błotnik zdeformowany
osłona prawej lagi wgnieciona
to już są spore koszty..
lewego kufra nie widac dokładnie, moim zdaniem mógł też dostać od spodu , choć może gmol tylny nieco uratował, przedni gmol zgiety na maksa.. z pewnością nie po glebie parkingowej..
oczywiscie oględziny osobiste przybliżą skalę uszkodzęń i czy gra warta świeczki ..
ja bym się tak nie napalał.. poszukałbym od motocyklisty, najlepiej z forum..
do takiego zakupu tylko z zimną głową.
- Skiba1
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: Kowboj, Dzida i Zdzira
Cześć,
SZOPowi chodziło o tego:
http://allegro.pl/kawasaki-vn-1700-voya ... 58792.html
aukcja już się skończyła.
Oba motory sprzedawał/sprzedaje ten sam użytkownik
SZOPowi chodziło o tego:
Pozdrawiam
Michał
T: 607-312-526
Michał
T: 607-312-526
-
- Miejscowość: dolnośląskie okolice Polkowic
- Motocykl: VN1700 Nomad
Tak koledzy, chodziło o białego Voyagera z 2012 r. Kolega już go nabył i jest radość w całej rodzinie .Mam jego fotę już z jego nowym szczęśliwym włascicielem ( bo nie wytrzymałem i podjechałem oczywiście swoim VN) ale musiałbym mieć jego zgodę na udostępnienie. Na moje oko maszyna jest zacna, chociaż w porównaniu do mojego Nomada silnik pracuje bardziej miękko, ale oczywiście przejechałem sie kawałek i moje wrażenia jak najbardziej pozytywne. Motek musi się podobać jest fajnie wypasiony i pięknie się prezentuje. Mam nadzieję,że niebawem kolega dołączy do zacnego grona Vulkanerii.
- Marecki75
- Miejscowość: Konin
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Classic
aaa to zmienia postać rzeczy.. sorki..Skiba1 pisze:Cześć,
SZOPowi chodziło o tego:
ten biały.. hmm miodzik..
Szerokości życzę nowemu włascicielowi..
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
Teraz widzę.
Allegrowicz jak sprzedał Voyagera zmienił tylko zdjęcia i opis (przez kilka dni po wystawieniu aukcji można to zrobić - może nawet dopóki nie ma żadnej oferty). W ten sposób oszczędził na prowizji i opłacie za wystawienie nowej aukcji.
Link do Skiby jest na poprzednią edycję, która skończyła się pod koniec września.
Allegrowicz jak sprzedał Voyagera zmienił tylko zdjęcia i opis (przez kilka dni po wystawieniu aukcji można to zrobić - może nawet dopóki nie ma żadnej oferty). W ten sposób oszczędził na prowizji i opłacie za wystawienie nowej aukcji.
Link do Skiby jest na poprzednią edycję, która skończyła się pod koniec września.
LwG
Łukasz czyli Skrobel
Łukasz czyli Skrobel