Andrew dziękuje.
-
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
- VROC: 31802
Andrew dziękuje.
Chciałbym podziękować wszystkim za wspaniałą zabawę imieninową. Za super prezent. Nigdy jeszcze nie miałem tylu gości na imieninach .I to jakich gości . Szczególne podziękowania dla Centka i Reni za organizację. Raz jeszcze dziekuję. Nie mogłbym sobie wyobrazić lepszej imprezy.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Pozdrowienia dla wszystkich.
JESTEM ZA!!!!! Szczególnie za nominacją Stelki i Struny na Festiwal naprawdę dawali czadu przy mikrofoniecentek pisze:Jeżeli wolno, to chciałbym Strunę i Stelkę nominować do wyjazdu na Festiwal Piosenki Radzieckiej do Opola... Reszta pojedzie z Wami, bo po drodze zahaczymy o Festival Piosenki Żołnierskiej....
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
centek pisze:Jeżeli wolno, to chciałbym Strunę i Stelkę nominować do wyjazdu na Festiwal Piosenki Radzieckiej do Opola... Reszta pojedzie z Wami, bo po drodze zahaczymy o Festival Piosenki Żołnierskiej....
eeee ten tego....... Festiwal Piosenki Radzieckiej odbywał się w Zielonej Górze a Festiwal Piosenki Żołnierskiej był w Kołobrzegu
to ja od siebie dorzucę Festiwal Piosenki Regionalnej (bodajże w Lublinie) i mamy niezłą traskę....... co Wy n to :?: