Życzenia imieninowe
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Wszystkiego NAJLEPSZEGO!
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Onufry
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: Kawasaki VN 800 classik
- VROC: 32979
Zyczenia
Dziękować wać paniom i panom za pamięć i życzenia,cmok cmok z niewastami i uścisk grabuli z panami oczywiście na vulkanerii, a tak na serio to dzięki bardzo za pamięć jeszcze raz , jestem zaszczycony życzeniami od takiego gremium. co prawda wołają na mnie Onufry, ale w dokumentacji mam na pierwsze Andrzej, może lepsze byłoby, Andy?pomyślę. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Po to jesteśmy nas też rozkleiło twoje " Ja pierdole, matko boska " Nawet Witek gratulował połącznia...Andrzej pisze:Podobno lepiej późno niż jeszcze później....
Bardzo dziękuję za życzenia forumowe i za telefon który powiem szczerze rozwalił mnie emocjonalnie kompletnie....
Dokładnie tak jak napisał Andy - to zaszczyt mieć takich przyjaciół...
Dziękuję.
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
Abrams pisze:Po to jesteśmy nas też rozkleiło twoje " Ja [ja piórkuję], matko boska " Nawet Witek gratulował połącznia...Andrzej pisze:Podobno lepiej późno niż jeszcze później....
Bardzo dziękuję za życzenia forumowe i za telefon który powiem szczerze rozwalił mnie emocjonalnie kompletnie....
Dokładnie tak jak napisał Andy - to zaszczyt mieć takich przyjaciół...
Dziękuję.
Oj tak, to była szczególna chwila, bardzo szkoda, że nie udało Ci się do nas dojechać :sad: duchem byliśmy z Tobą
A czy prezencik już dotarł
Pzdr
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
GG : 51000581
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
I się stało
Przy okazji mikołajek zostałem obdarzony zarąbistym dziadem drewnianym z sumiastymi wąsiskami i brodą ... no twarz takiego prawdziwego motocyklisty co z niejednej drogi kurz wąchał ))
Dziękuję raz jeszcze. Jesteście zajebiści a ja mam wzorzec wąsa do którego mam dążyć
Przy okazji mikołajek zostałem obdarzony zarąbistym dziadem drewnianym z sumiastymi wąsiskami i brodą ... no twarz takiego prawdziwego motocyklisty co z niejednej drogi kurz wąchał ))
Dziękuję raz jeszcze. Jesteście zajebiści a ja mam wzorzec wąsa do którego mam dążyć
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
A ja mam imieniny dziś i sobie sam życzenia imieninowe złożę, a co!