Oj tam. Trwałość tego czarno-srebrnego badziewia gwarantuje odpowiednia ilość DuctTape'aPPV pisze:Do mnie wczoraj przyszedł kupiony na allegro Oxford Aquatex Camo rozmiar teoretyczny z opakowania - XL (250x124x150cm). Jest niby mocniejszy niż to czarno srebrne badziewie jednosezonowe. Cena - 116,60zł z przesyłką. Zdjęcie lipne, ale tak wygląda:
Obrazek
Siemka!MaciekSz pisze:Oj tam. Trwałość tego czarno-srebrnego badziewia gwarantuje odpowiednia ilość DuctTape'aPPV pisze:Do mnie wczoraj przyszedł kupiony na allegro Oxford Aquatex Camo rozmiar teoretyczny z opakowania - XL (250x124x150cm). Jest niby mocniejszy niż to czarno srebrne badziewie jednosezonowe. Cena - 116,60zł z przesyłką. Zdjęcie lipne, ale tak wygląda:
Obrazek. U mnie szósty rok daje radę. Ductape klejony na rozdarciu dwustronnie dodatkowo dociąża pokrowiec - bo zapięcie to się ze dwa lata temu urwało
Największy, jaki mieli Oxforda. Ogarnął 900tkę, Nomada i teraz VN2k.Iremat1 pisze:Siemka!MaciekSz pisze:Oj tam. Trwałość tego czarno-srebrnego badziewia gwarantuje odpowiednia ilość DuctTape'aPPV pisze:Do mnie wczoraj przyszedł kupiony na allegro Oxford Aquatex Camo rozmiar teoretyczny z opakowania - XL (250x124x150cm). Jest niby mocniejszy niż to czarno srebrne badziewie jednosezonowe. Cena - 116,60zł z przesyłką. Zdjęcie lipne, ale tak wygląda:
Obrazek. U mnie szósty rok daje radę. Ductape klejony na rozdarciu dwustronnie dodatkowo dociąża pokrowiec - bo zapięcie to się ze dwa lata temu urwało
Mam pytanie do MaciekSz.
Jakiego pokrowca i w jakim rozmiarze używasz do przykrycia swojego motocykla?
Masz Kawasaki VN2000 z lampą "lokomotywa"?
Pozdro!