Pokrowiec na motocykl
- PPV
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN900 Custom 2007
- VROC: 37483
Zdecydowałem się na rumobike, ale muszę się wysilić na jeszcze trochę cierpliwości Miesiąc temu wystosowałem zapytanie, czy jest możliwość przymierzenia pokrowca na miejscu (na Radzymińskiej) - jest, ale nie mają rozmiaru, proszę dzwonić w następnym tygodniu. Dzwonię... jeszcze nie ma, pod koniec tygodnia będzie. Pod koniec tygodnia się nie dodzwoniłem, więc pojechałem, bo mam po drodze do pracy. Na miejscu był rozmiar M - za mały, ale przynajmniej zobaczyłem, że pokrowiec sprawia BDB wrażenie, nie jak szmata z oksforda. Powiedziałem żeby mi odłożyli większy jak będą mieli i dali znać, to przyjadę. Czekałem parę dni i pomyślałem, że złożę zamówienie w sklepie internetowym z odbiorem osobistym. 3.06 to było, do teraz brak odpowiedzi...
Przed rezygnacją powstrzymuje mnie tylko to, że 1.pokrowce sprawiają bardzo dobre wrażenie jakościowe, 2. Pokrowce oxforda (np w podobnej cenie ok 300zł Stormex) mają popier#oloną i niezrozumiałą rozmiarówkę - tzn co innego piszą, co innego w rzeczywistości, różnie u różnych sprzedawców itd.
Przed rezygnacją powstrzymuje mnie tylko to, że 1.pokrowce sprawiają bardzo dobre wrażenie jakościowe, 2. Pokrowce oxforda (np w podobnej cenie ok 300zł Stormex) mają popier#oloną i niezrozumiałą rozmiarówkę - tzn co innego piszą, co innego w rzeczywistości, różnie u różnych sprzedawców itd.
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
- VROC: 0
- RadekSłupsk
- Miejscowość: Słupsk
- Motocykl: Kawasaki VN 800 A (1997)
- VROC: 35633
Ok.7lat uzywam oxforda. Nie jest to jakas rewelacja ale robi swoje. Moj "Osiolek" stal te lata w zwyklym wolnostojacym garazu a w okresie letnim, nawet 2tyg, pod chmura pod blokiem. W mokjej ocenie pokrowiec speklnial swe zadanie.
Ale w ciagu tych lat oczywiscie tez zetlal... Ostatniko rozdarl sie w kiklku miejscach, tasma srebrna poszla w ruch
Powodzenia
Ale w ciagu tych lat oczywiscie tez zetlal... Ostatniko rozdarl sie w kiklku miejscach, tasma srebrna poszla w ruch
Powodzenia
It's not the Wild West anymore, you can't just clean up the streets with a gun, even though sometimes, that's exactly what's needed
VROC #35633
VROC #35633