[ Dodano: Pią Lut 04, 2011 ]
krasnal a czy w UK w motocyklach kierownica jest po prawej stronie??
Tak, i biegi są odwrotnie...duszek pisze:kierownica po prawej, ale rol-gaz po lewej.eden pisze:diavela trochę Vmaxem zalatuje
[ Dodano: Pią Lut 04, 2011 ]
krasnal a czy w UK w motocyklach kierownica jest po prawej stronie??![]()
![]()
Już sztuka jest i w polsceSpider pisze:a tak wracając do tematu to myślę że do Nomada trzeba dorosnąć i nie może wtedy wystarczyć przejażdżka na moto "w koło komina"
Jeżeli zacznie się jeździć dalej niż widzisz komin to wtedy docenisz Nomada - że już nie wspomnę o plecaku.
A co do motocykli w UK to skoro Krasnal pisze że ma już po sąsiedzki Vaquero to w UK są lepsi niż Polacy w ściąganiu moto do swojego kraju z USA .![]()
Dla tych co nie widzieli Vaquero poniżej link:
http://www.scigacz.pl/Kawasaki,VN1700,V ... 14337.html
gdzie???Abrams pisze:
Już sztuka jest i w polsce![]()
![]()
![]()
W800 mniej, chociaż też piękna maszyna. Ale jakby ktoś wiedział, gdzie pojawi się Vaquero, to proszę o sygnał ;-)Abrams pisze:Z info z Kawy na pomorzu gdzieś już mają pierwszą i podobno W800 już płynie do polski
A ja się nie zgodzę - w sensie, że caffe racer to moda, bo oceny Nomada się nie podejmuję gdyż maszyna piękna bajecznie, jak moja czarna co najmniejSpider pisze:tak jak mówię moda dla nowobogackich tak jak było z pick-upami czy goldasami 1800 goście pobrali w leasing bo tak najprościej a potem pełno do sprzedaży bo szał miną .
Ok CaffeRacer ale czy to tak na prawdę w naszym kraju jest praktyczne ,??
owszem tak jak piszesz jednak CaffeRacer jest maszyną typowo miejską i nie sądzę aby prawdziwy biker zwłaszcza w naszym kraju wyłożył np. 50 tyś. żeby bujać się po mieście , bo nie jest żywiołem podróż CaffeRacerampszyman pisze:Kupuj to, co wywoła największego banana tuż po przymierzeniu się w salonie
A mnie ta owiewka coś nie leży, sam nie wiem, może przyzwyczaiłem wzrok do swojej szyby :neutral:Spider pisze:http://www.scigacz.pl/Kaw...wboj,14337.html
Spider, jednym się podoba a innym nie. Rzecz gustu. A wiadomo, że o tym nie powinno się dyskutować.Spider pisze:tak jak mówię moda dla nowobogackich tak jak było z pick-upami czy goldasami 1800 goście pobrali w leasing bo tak najprościej a potem pełno do sprzedaży bo szał miną .
Ok CaffeRacer ale czy to tak na prawdę w naszym kraju jest praktyczne ,??
[ Dodano: Sob Lut 05, 2011 ]
zeszliśmy trochę od tematu , wracając do tematu to Nomad jest The Best albo jak mówił taki jeden kurdupel z wąsikiem Über Alles
Niczego takiego nie pisałem, pisałem o Ducati Diavela parkującym po sąsiedzku...Spider pisze:a tak wracając do tematu to myślę że do Nomada trzeba dorosnąć i nie może wtedy wystarczyć przejażdżka na moto "w koło komina"
Jeżeli zacznie się jeździć dalej niż widzisz komin to wtedy docenisz Nomada - że już nie wspomnę o plecaku.
A co do motocykli w UK to skoro Krasnal pisze że ma już po sąsiedzki Vaquero to w UK są lepsi niż Polacy w ściąganiu moto do swojego kraju z USA .![]()
Dla tych co nie widzieli Vaquero poniżej link:
http://www.scigacz.pl/Kawasaki,VN1700,V ... 14337.html
W800 ma kosztować coś koło 30 tys.to tak jak większość nekedów, a jeżeli komuś klasyczny styl się podoba to czemu nie?Spider pisze:owszem tak jak piszesz jednak CaffeRacer jest maszyną typowo miejską i nie sądzę aby prawdziwy biker zwłaszcza w naszym kraju wyłożył np. 50 tyś. żeby bujać się po mieście , bo nie jest żywiołem podróż CaffeRacerampszyman pisze:Kupuj to, co wywoła największego banana tuż po przymierzeniu się w salonie