Adriano pisze:puszkokasy
...przechodzimy na jakiś węgierski?Andrew pisze:Marakasy
te słowa, z ust Stacha, który objawiał się nam jako Klubo-Sceptyk, to naprawdę nobilitacja. Panowie doceńcie to.Big Stach pisze:Można być przyjacielem , sympatykiem , kumplem i też super bawić się w tym towarzystwie nie mając na plecach barw . To nie sekta , że tylko dla zrzeszonych . Są sprawy klubowe , które muszą być załatwione i są , a pózniej gadamy o naszych motocyklach , wyjazdach , doświadczeniach . Gdzie kupić części , naprawić , poprawić przykręcić i odkręcić . Ja nie mam barw , bo może jeszcze nie czas , ale w tym gronie czuję się świetnie . Są wspólne plany wyjazdowe , pozytywne wibracje , nie tylko motocyklowe zainteresowania i w ogóle i w szczególe . Fajnie , że Was znam Pozdrawiamy z Anulą i kibicujemy
Pewnie, że doceniamy. Napisane konkretnie i szczerze. I to jest najważniejsze. Dzięki Stachu i szacun. My też się cieszymy, że jesteście z namiBadger pisze:te słowa, z ust Stacha, który objawiał się nam jako Klubo-Sceptyk, to naprawdę nobilitacja. Panowie doceńcie to.Big Stach pisze:Można być przyjacielem , sympatykiem , kumplem i też super bawić się w tym towarzystwie nie mając na plecach barw . To nie sekta , że tylko dla zrzeszonych . Są sprawy klubowe , które muszą być załatwione i są , a pózniej gadamy o naszych motocyklach , wyjazdach , doświadczeniach . Gdzie kupić części , naprawić , poprawić przykręcić i odkręcić . Ja nie mam barw , bo może jeszcze nie czas , ale w tym gronie czuję się świetnie . Są wspólne plany wyjazdowe , pozytywne wibracje , nie tylko motocyklowe zainteresowania i w ogóle i w szczególe . Fajnie , że Was znam Pozdrawiamy z Anulą i kibicujemy
Nie no... bez jaj... jeżeli goście nie korzystają z barw już istniejącego klubu zrzeszonego w MC, nie naszywają sobie naszywki kongresowej, to ściganie ich za wieprzka na plecach (kurtek zresztą, nie kamizelek), to juz obciach. Z drugiej strony, na imprezach kongresowych to nie mają nawet powodów, żeby się pojawiać (chyba, że po to by się zarejestrować).eden pisze:np jakich pytań?
czyli mamy sie zarejestrować w kongresie zeby sie nikt nie czepiał?