Oczekuję propozycji, proszę o opinie
- Zeus
- Miejscowość: ZIELONA GÓRA
- Motocykl: VN 2000 LT "White Devil"
- VROC: 33589
Oczekuję propozycji, proszę o opinie
W związku z ostatnim szlifem jaki zaliczyłem, zmuszony jestem pomalować swojego VN-a.
Jak narazie zdecydowałem się na czarny kolor.
Ale ktoś z was, ma może ciekawe propozycje na przemalowanie, a może zostać przy oryginalnym malowaniu?
A może ktoś podjąłby się malowania aerografem? A jeśli tak, to za ile takie malowanie?
Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję za opinie.
zdjęcie w oryginalnym malowaniu
Uploaded with ImageShack.us
Jak narazie zdecydowałem się na czarny kolor.
Ale ktoś z was, ma może ciekawe propozycje na przemalowanie, a może zostać przy oryginalnym malowaniu?
A może ktoś podjąłby się malowania aerografem? A jeśli tak, to za ile takie malowanie?
Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję za opinie.
zdjęcie w oryginalnym malowaniu
Uploaded with ImageShack.us
- Azachiel77
- Miejscowość: strzelce opolskie
- Motocykl: kawasaki vulcan VN 1500 classic
- VROC: 0
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Jak masz zamiar pomalować to może coś na bazie tego - co Vulcan to Vulcan
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Fitter ten motyw się mi podoba jak bym miał malować swojego mocno bym się nad nim zastanowił, więc Zeus temat wart przemyślenia przy ifitter pisze:Jak masz zamiar pomalować to może coś na bazie tego - co Vulcan to Vulcan
- kazuhira
- Miejscowość: Kotliska
- Motocykl: KLE650
- VROC: 33862
A ja może zaproponuję coś zwierzęcego
- Zeus
- Miejscowość: ZIELONA GÓRA
- Motocykl: VN 2000 LT "White Devil"
- VROC: 33589
A co myślicie o lakierze kameleon?
Zaczynam pomału wariować, bo coś nie mogę się zdecydować.
Każde malowanie, poza aerografem jestem w stanie sam wykonać i to napewno jest plus.
A aerograf pewnie trochę kosztuje, ale po takim malowaniu motor staje się bezcenny.
Wogóle to chyba wszystkie mi się podobają, bo czy ktoś z was widział brzydkie motory?
Zaczynam pomału wariować, bo coś nie mogę się zdecydować.
Każde malowanie, poza aerografem jestem w stanie sam wykonać i to napewno jest plus.
A aerograf pewnie trochę kosztuje, ale po takim malowaniu motor staje się bezcenny.
A takiego , ostatnio też widziałem, i też mi się podobałBaudolino pisze:Biały perła i srebro !
Wogóle to chyba wszystkie mi się podobają, bo czy ktoś z was widział brzydkie motory?