Poznajmy się bliżej....

Wszelkie tematy dotyczące naszych motocykli.
Awatar użytkownika
KITKA
Miejscowość: Warszawa/Czerniaków
Motocykl: Vulcan VN 750/95r.
VROC: 0

Post autor: KITKA » pn cze 28, 2010

Tiszo pisze:Powiem krótko, określenie Gość w stosunku do Ciebie Kitka było określeniem najbardziej przyzwoitym z mojego punktu widzenia aby cię nie urazić. I dalej twierdzę że to ty musisz wpaść do nas a nie my do Ciebie. Szkoda w ogóle z tobą gadać bo nie mam czasu dla Ciebie.
Stanowisko swoje utrzymuje.
P.S.
Kitka długo przygotowywałeś się do tych postów, pytanie czy ci się nudzi ?
A może nie masz kolegów którymi możesz porządzić i myślałeś że tu takich znajdziesz ?
A może chcesz władzy w klubie WIELKI KITKA ?
Powiedz jasno o co ci biega to może jakoś zrozumie, bo w tej chwili dalej nie kumam.
Czego oczekujesz ?????
Tak 3maj Tiszo a będziesz "Wielki"
A tok na marginesie to nie obrażaj się Tiszo co Ty ciśnienie Ci podskoczyło ?
:ok: na zgodę Tiszo !
OK ?
Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy...

Awatar użytkownika
Tiszo
Miejscowość: Stary Dybów
Motocykl: VN 2000
VROC: 32243

Post autor: Tiszo » pn cze 28, 2010

Kitka tera to już w ogóle nie kuma, na początku siejesz zamęt, potem wkurzasz klubowiczy, a teraz udajesz niewinnego swych wypowiedzi.
Zrobiłeś złe wrażenie na początku, dziś do pieca dowaliłeś i spodziewasz się miłych słów ?
A dobrze Abrams powiedział bo się odważył, ja porostu chciałem delikatniej tobie to wyjaśnić.
Popieram wypowiedz i stanowisko Abramsa :tube:

Awatar użytkownika
KITKA
Miejscowość: Warszawa/Czerniaków
Motocykl: Vulcan VN 750/95r.

Post autor: KITKA » pn cze 28, 2010

Bo widzisz Kolego założyliście sobie Klub i nawołujecie ludzi z Vulcanami.
Tylko zapomnieliście dodać, że tu jest Klub dla wybrańców. Tak dla wybrańców i zdania ja teraz nie zmienię.
To ze wkurzam kogokolwiek to tylko to,ze mam inne zdanie ?
Chyba nie !
A po drugie nie licytujmy się, ile kto i gdzie i kiedy po lata w nocy czy nie polata.
Jakieś propozycje Abramsa w nocy polatamy itd...!
Ha ha !
Widzisz, Tiszo Ty masz swoje zdanie, a ja swoje i po dyskusji.
Na koniec powiem Ci Kolego, że ten co mnie zapraszał tu na forum i do klubu to nie był jakiś małolat tylko Kolega już w wieku raczej dojrzałym.
I dla Wszystkich :ok: i koniec dyskusji :lol:

:motonita:
Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy...

Awatar użytkownika
Tiszo

Pa :shock:

Awatar użytkownika
Abrams
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: VN2000 Limited '05
VROC: 29561

Post autor: Abrams » pn cze 28, 2010

KITKA pisze:Bo widzisz Kolego założyliście sobie Klub i nawołujecie ludzi z Vulcanami.
Tylko zapomnieliście dodać, że tu jest Klub dla wybrańców. Tak dla wybrańców i zdania ja teraz nie zmienię.
To ze wkurzam kogokolwiek to tylko to,ze mam inne zdanie ?
Chyba nie !
A po drugie nie licytujmy się, ile kto i gdzie i kiedy po lata w nocy czy nie polata.
Jakieś propozycje Abramsa w nocy polatamy itd...!
Ha ha !
Widzisz, Tiszo Ty masz swoje zdanie, a ja swoje i po dyskusji.
Na koniec powiem Ci Kolego, że ten co mnie zapraszał tu na forum i do klubu to nie był jakiś małolat tylko Kolega już w wieku raczej dojrzałym.
I dla Wszystkich :ok: i koniec dyskusji :lol:

:motonita:
A ty kolego nawet nie wiesz jak łatwo w szeregi klubu wstąpić gdy się normalnie do sprawy podchodzi...
No pewnie że dla wybrańców dla każdego kto ma zajebisty motocykl typu Vulcan
No i czepiasz się o lata czepiasz się o zasady
Kolego po co tu tak mącisz czy ci to sprawia przyjemność??
Strasznie czepliwą naturę musisz mieć skoro nie potrafisz bez obrażania innych napisać nic konkretnego na forum.
Przekrój wiekowy jak wiesz mamy od 21 do 66 lat i potrafiliśmy się dogadać bez twoich uszczypliwych komentarzy i twojego naśmiewania się z pracy ludzi którzy ten klub stworzyli.
VN2000 Limited '05 Special Polar Polish Winter Edition II 113KM

VROC #29561

VKC
Motocykl:

Post autor: VKC » pn cze 28, 2010

Kitka - co innego Klub a co innego forum użytkowników Vulkcanów - na forum zapraszamy wszystkich a do klubu wchodzą dokładnie - wybrańcy jak do każdego klubu motocyklowego w polsce, ludzie którzy chcą i akceptują zasady - Ty widzę ich nie akceptujesz wyśmiewając ustalenia które tworzyła grupa ludzi - wspólnie.

Więc nie obrażaj już więcej nikogo...

Awatar użytkownika
Andrzej
Miejscowość: Nadarzyn
Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
VROC: 31877

Post autor: Andrzej » pn cze 28, 2010

KITKA pisze:Bo widzisz kolego założyliście sobie Klub i nawołujecie ludzi z Vulcanami.
Masz rację, to faktycznie błąd i musimy jakoś zweryfikować metody "nawoływania" bo nam się coraz mniej ciekawie robi.... Było miło i sympatycznie, aż tu nagle wpada jakiś gość i robi porządki.... KITKA wyluzuj bo dostaniesz bana. Klub jest założony przez konkretnych ludzi którzy spotkali się, poznali i postanowili zrobić razem coś pożytecznego i fajnego. Jeżeli tego nie kumasz to Twój a nie nasz problem. Głosowanie nad przyjęciem Cię do klubu zdaje się sam sobie już załatwiłeś a ode mnie możesz dodatkowo dostać bana na forum....
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...

Awatar użytkownika
Baudolino
Miejscowość: Kraków
Motocykl: Lucynka
VROC: 32426

Post autor: Baudolino » pn cze 28, 2010

Ja tam mysle że jak każdy ustąpi pół kroku to zaczniecie sie dogadywać. Fakt że wejście było niefortunne, ale nie upodabniajmy tego forum do forum tego wielkiego, wiecie o którym mówie ;)
Kitka już chyba rozumie o co biega, więc dopiekanie mu nie ma sensu. W końcu forum to zabawa i przyjemnie spędzony czas, a nie przykry obowiązek. :)

Pozdrawiam

VKC
Motocykl:

Nie martw sieBaudolino, , dwie osoby na 118 nie są w stanie zepsuć forum ...

Awatar użytkownika
Abrams

Baudolino pisze:Ja tam mysle że jak każdy ustąpi pół kroku to zaczniecie sie dogadywać. Fakt że wejście było niefortunne, ale nie upodabniajmy tego forum do forum tego wielkiego, wiecie o którym mówie ;)
Kitka już chyba rozumie o co biega, więc dopiekanie mu nie ma sensu. W końcu forum to zabawa i przyjemnie spędzony czas, a nie przykry obowiązek. :)

Pozdrawiam
I tak jest z założenia i pojawia się taki Kittka i mąci w naszym poukładanym forum
Czy widziałeś kiedyś jakieś spięcie tu na forum na jakiś inny temat niż Kittka??
Nigdzie jeszcze nie było tak burzliwej wymiany zdań jak w tym temacie i jeszcze nikt nie zraził do siebie tylu forumowiczów i klubowiczów na raz...
Znam to forum od podszewki i prawie każdy post ale nikt nikomu jeszcze tak nie zalazł za skórę i nie brnął w tym ślepo jak Kittek
Tak więc to chyba on powinien się zastanowić i zmienić się ciut niż próbować zmieniać nas i nasze zasady

VROC #29561

Awatar użytkownika
Abrams

Papaj pisze:Nie martw sieBaudolino, , dwie osoby na 118 nie są w stanie zepsuć forum ...
A tą drugą był kto Mi....???

VROC #29561

VKC
Motocykl:

Abramsm1a1 pisze:zy widziałeś kiedyś jakieś spięcie tu na forum na jakiś inny temat niż Kittka??
Było, było... z kolegą z Krakowa dzięki któremu dzieciaki z Przasnysza mają więcej kasy :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tiszo

Abramsm1a1 pisze:
Papaj pisze:Nie martw sieBaudolino, , dwie osoby na 118 nie są w stanie zepsuć forum ...
A tą drugą był kto Mi....???
No wiem Gregor ?

Awatar użytkownika
Abrams

A tak Gregor65 słynny już...
Ja pomyślałem o Mirku ale to było na uboczu załatwione

VROC #29561

Awatar użytkownika
SAURO
Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
Motocykl: VN 1500 Nomad
VROC: 30956

Post autor: SAURO » pn cze 28, 2010

Kitka ty już swojej polityki do klubu nie wpi*j. Jak ci nie pasi to się wyloguj z forum i z bańki. Ja z Tobą to nawet nie chce sie widzieć bo moim zdaniem mondrala jesteś a nie konkretny facet. Miłej jazdy w innym towarzystwie. PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ

starusheck
Miejscowość: Biskupiec
Motocykl: VN 750 '97
VROC: 32179

Post autor: starusheck » wt cze 29, 2010

...no tosmy sie poznali...blizej...niezle jaja...zawsze ktos ma za ciasny kask...trza kupowac o numer wiekszy kuna...o numer wiekszy...
..czy swiat wiele sie zmieni gdy z mlodych gniewnych powstana starzy wkurwieni?

Awatar użytkownika
MUKA
Motocykl: Vn 1500 Classic tourer

Post autor: MUKA » wt cze 29, 2010

No jak czytam te posty Kitka, to myślę że niedawno zetknął się w ogóle z moto i zasadami klubów, tak jak koledzy powiedzieli forum co innego , a klub co innego. Mam bardzo dużo kolegów w różnych innych klubach i uważam że i tak w naszym klubie warunki przyjęcia i oczekiwania na barwy są bardzo liberalne.
JA też niedawno zostałem członkiem klubu i szanuję kolegów za odwagę i determinację w stworzeniu tego klubu!
Wchodząc pierwszy raz na to forum, spędziłem dużo czasu aby zapoznać się z zasadami i statutem. Jeżeli by mi to wszystko nie odpowiadało to po prostu bym się nie zalogował a już na pewno nie mącił i podnosił ciśnienie. Trzeba mieć po prostu trochę szacunku dla tych którzy coś próbują zrobić, a nie tylko siedzieć przed internetem i popychać farmazony skacząc po forach moto. Mam nadzieję że przemyślisz te wszystkie posty które były do Ciebie skierowane i honorowo wycofasz się z komentarzy.
Pozdrawiam!
Rodzina, Klub, Barwy, Honor.

Awatar użytkownika
Lecho
Miejscowość: Białystok
Motocykl: VN1600 Classic
VROC: 32224

Post autor: Lecho » wt cze 29, 2010

Pozwoliłem sobie na pewną chronologie, i o ile drugi post Tisza można było, powtarzam można było odebrać jako obojętny (na przyszłość Tiszo powinieneś bardziej opiekuńczo podejść do nowych użytkowników forum, może jakieś piwo jak ktoś się zechce z nami spotkać, albo smar do łańcucha gratis będziemy dawali :fuck: ), to po kolejnych, już agresywnych postach Kitki, Sauro i Centka napisali bardzo grzecznie i pojednawczo.
I tu "gość" miał szanse na zamknięcie tematu, ale ten poszedł już po całośći :hammer: waląc paragrafami.
Niemniej wszystko to było napisane w ciągu jednego wieczoru, nie wiem co bierze, ale powinien zmienić.
Może teraz jest już mu głupio :wink:

Awatar użytkownika
Baudolino
Miejscowość: Kraków
Motocykl: Lucynka
VROC: 32426

Post autor: Baudolino » wt cze 29, 2010

Lecho69 pisze:Niemniej wszystko to było napisane w ciągu jednego wieczoru, nie wiem co bierze
Może nic nie bierze, a tylko ćwiczył toasty na zlot. Po takiej dawce, chyba już ponad dwadziescia, może się człowiekowi namieszać i to bardzo ;)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Tiszo

Post autor: Tiszo » wt cze 29, 2010

Dalej się upieram że kolo chce być tym największym, a po pierwszym poście myślałem że sobie odpuści i da pokazać się z lepszej strony. Miałem nadzieje że zaprzestanie tej gadki i wpadnie na zlota, tam może by się okazało że jest normalny. Ale po drugim razie z postami zadymiarskimi przestałem myśleć że jest normalny. Powiem niechwaląca się że prowadzę dosyć dużą grupę ludzi i takich zadymiarzy i buntowników eliminuje aby nie siał zamętu oraz nie psuł dobrze pracującej machiny. Pytanie czy ktoś taki jest potrzebny ? To moja opinia, proszę o komentarze, może się mylę ale co do ludzi rzadko.

Zablokowany