Rzeszów odzież skórzana
-
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: Vulcan VN1500 FI Classic
- VROC: 31381
Rzeszów odzież skórzana
Chłopaki (mam na myśli Rzeszowian i nie tylko), czy w Rzeszowie lub okolicy są jakieś godne polecenia sklepy z odzieżą skórzaną? Jestem teraz w Bieszczadach, a chcę kupić mojej małżowinie kurtalę.
- oktogon
- Miejscowość: Rzeszów
- Motocykl: BMW K1200RT
- VROC: 31527
wyboru dużego to nie masz, jest kilka sklepów m.in. Intermotors przy "obwodnicy" jak szukałem dla siebie to tam przegladałem właśnie, chyba mają najwiekszy wybór w Rzeszowie. W razie co jak bedziesz to zadzwoń jak nie bedziesz mógł znaleźć. Można jeszcze na Lwowskiej, ale tam jest zdecydowanie mniejszy wybór.
_____ VROC 31527 _____
- oktogon
- Miejscowość: Rzeszów
- Motocykl: BMW K1200RT
- VROC: 31527
To zosatja w takim razie sklepy z odzieżą skórzaną, chociaż jak będziesz w Rzeszowie to mimo wszystko zaglądnijcie do Intermotorsu, jak ja swojej kupowałem kurtkę , co prawda tekstylną to kroje damskie są powiedziałbym na tyle uniwersalne ze bez problemu mozna w nich chodzić na codzień, w przypadku tekstyli to tylko kwestia wyciągnięcia protektorow.
_____ VROC 31527 _____