Puby Motocyklowe i ich klimaty

Wszelkie tematy dotyczące naszych motocykli.
Awatar użytkownika
Badger
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: Blue Lady + Osiołek
VROC: 29218

Post autor: Badger » śr maja 26, 2010

tak 150 m od trasy, w jakiś krzakach?? nie pamiętam dokładnie, ale kiedyś widziałem tam cała ekipę dragstarów z warszawy
pie.....lę, nie myję

Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga

Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.

Awatar użytkownika
Andrzej
Miejscowość: Nadarzyn
Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
VROC: 31877

Post autor: Andrzej » śr maja 26, 2010

Ale tak przy okazji Łowicza.... Knajpka niemotocyklowa, a w zasadzie to nawet nie knajpa. Kilometr przed Łowiczem od strony Sochaczewa po lewej stronie "Kuchnia Ormiańska"... Buda, że pięciu złotych by się nie dało, ale żarełko rewelacja. Właścicielami są Ormianie. Używają swoich ziół i przypraw, miąsko wcześniej marynowane.... Naprawdę ciekawe jedzonko.
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...

Awatar użytkownika
Abrams
Motocykl: VN2000 Limited '05
VROC: 29561

Post autor: Abrams » śr maja 26, 2010

To mamy kolejny wekend wokół komina. Błonie, Szymanów, Aleksandrów, Nieborów i nawrotka przez Łowicz Zajaz Ormiański i dalej jakimiś boczkami do Wawy ;)
VN2000 Limited '05 Special Polar Polish Winter Edition II 113KM

VROC #29561

Awatar użytkownika
Andrzej
Miejscowość: Nadarzyn
Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
VROC: 31877

Post autor: Andrzej » śr maja 26, 2010

abramsm1a1 pisze:To mamy kolejny wekend wokół komina. Błonie, Szymanów, Aleksandrów, Nieborów i nawrotka przez Łowicz Zajaz Ormiański i dalej jakimiś boczkami do Wawy ;)
Godnie prawisz, godnie :)
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...

Awatar użytkownika
OLCYK
Motocykl: Mean Streak 1,6
VROC: 0

Post autor: OLCYK » śr maja 26, 2010

Jeśli chodzi o ciekawe miejsca wypadowe, to warto skorzystać z doświadczenia grupy "NA RYBKĘ".
Nie wiem, czy któryś z kolegów z W-wy miał okazję być kiedyś "na rybce", ale idea jest taka, że w każdą środę wszyscy chętni spotykają się w umówionym miejscu i jadą do jakiejś gospody, czy zajazdu pod Warszawą (opracowana nawet została mapka odwiedzanych miejsc MAPKA którą można byłoby wykorzystać planując weekendowe wypady.
Szczególnie miło wspominam wypad do smażalni ryb na stawach hodowlanych za Wyszkowem.
Fajna trasa i miejsce, że o rybce nie wspomnę. :mrgreen:

marius
Miejscowość: Mazowsze
Motocykl: VN 900 Custom
VROC: 31327

Post autor: marius » czw maja 27, 2010

Wspomniana wcześniej knajpka w Wawie 66 przy Prymasa T. to najbardziej utkwił mi w pamięci hałas jaki dochodzi od wspomnianej alei. Z trudem można się porozumieć.
マリウッシュ

Big Stach
Miejscowość: Szczecin
Motocykl: Kawasaki Vn 1600 Nomad

Post autor: Big Stach » czw cze 17, 2010

:yeee: Szczecin zaprasza !!!! Mamy na naszym terenie dwie znane mi knajpki motocyklowe. " Karoseria " prowadzona przez parę motocyklistów ( Ruda i Wojtek ) w samym centrum ( Turzyn ) ale ze sporym miejscem na sprzęty. Muza wiadoma i właściwa ( techno niemile widziane :hammer: ) zimny Lech bez alkoholu i z.... ( ups ) kawka itd . Co do konsumcji , to myślą i się rozwijają , ale w okolicy jest tyle możliwości , że to nie problem . Lokal bez barw , więc śmiało jak w dym . Druga knajpa to Prowizorka ciut na uboczu , bo w Policach na Granicznej ( czy jakoś tak ?)prowdzona przez kolesia motocyklistę Jacka , a tam już wyżerka gwarantowana ( pierogi 1 klasa ) no i część hotelowa się robi więc za jakiś czas można będzie się zasiedzieć ! :wink: Jak ktoś zbłądzi w te strony to śmiało dryndać ( 605 926 256 ) a cóś się zorganizuje !!! Pozdrawiam !! ( proszę dodać do mapy !!! :yeee: )

Awatar użytkownika
Baudolino
Miejscowość: Kraków
Motocykl: Lucynka
VROC: 32426

Post autor: Baudolino » pt cze 18, 2010

oktogon pisze:zgłaszam postulat zeby następny wyskok zorganizować w Bieszczady !! jest fajna knajpka też odwiedzana przez motocyklistów, zaglądnałem tam kiedyś po drodze i było fajnie

http://www.bieszczadyprl.pl/
Jak Bieszczady to koniecznie Cisna i Siekieryzada. http://www.siekierezada.pl/pod/sale.html Może nie "motocyklowa" knajpa, ale klimat ma i grzechem by było być tam i do niej nie zajechać :)

Pozdrawiam

Big Stach
Miejscowość: Szczecin
Motocykl: Kawasaki Vn 1600 Nomad

Post autor: Big Stach » śr cze 30, 2010

Jak Bieszczady , to Cień PRL-u !!! :mrgreen: Dołżyca k. Cisnej !! Klimat wiadomy , dzieła Lenina , żarełko OK !! Byliśmy tam na zlocie . Zajebioza , a parada pętlą bieszczdzką ok. 70 km , rozwiane włosy , słoneczko , Wspominamy do dzisiaj !!! :motonita:

Awatar użytkownika
Spider
Miejscowość: Podkarpacie
Motocykl: VN 1600 Nomad
VROC: 32254

Post autor: Spider » czw lip 01, 2010

Big Stach pisze:Zajebioza , a parada pętlą bieszczdzką ok. 70 km , rozwiane włosy , słoneczko , Wspominamy do dzisiaj !!!
Końcem lipca znów jest zlocik w Dołżycy
Co boskie Bogu resztę Motórowi

VROC #32254

ODPOWIEDZ