Poznajmy się bliżej....

Wszelkie tematy dotyczące naszych motocykli.
Awatar użytkownika
Lecho
Miejscowość: Białystok
Motocykl: VN1600 Classic
VROC: 32224

Post autor: Lecho » śr cze 30, 2010

Delete, delete pośmiejemy sie na zlocie

VKC
Motocykl:
VROC: 0

Post autor: VKC » śr cze 30, 2010

A ja bardzo proszę nie deletować.

Ten temat jest super - pokazuje ludzi z innej strony, ich emocje, sposób reakcji, te wypowiedzi dużo wnoszą do tzw poznawania się bliżej - jak w temacie - Moderatorzy powinni interweniować gdyby pojawiły się jawne groźby lub obelgi personalne ale to że zaistniało nieporozumienie, czy zgrzyt, czy nawet osra wymiana zdań powinno być widoczne.
Nie chcemy przecież cenzury.
Gdybyśmy próbowali tuszować takie sprawy zaprzeczalibyśmy samym sobie - gdyby nie było spięć było by tak słodko ... aż do zerzygania.
W wielu tematach mamy różne zdanie - są wśród nas krytycy, osoby nadwrażliwe, nadpobudliwe i w gorącej wodzie kąpane, są też sceptycy , są ludzie bardziej opanowani, powściągliwi w wypowiedziach - ale z tego co widzę wszyscy już mamy pewne doświadczenia "grupowe" i wiemy czego chcemy - razem tworzymy barwną społeczność bo gdybyśmy ciągle mieli we wszystkim takie samo zdanie - stalibyśmy w miejscu głaskając się po głowach - lub kaskach :wink:

starusheck
Miejscowość: Biskupiec
Motocykl: VN 750 '97
VROC: 32179

Post autor: starusheck » śr cze 30, 2010

Papaj pisze:A ja bardzo proszę nie deletować.

Ten temat jest super - pokazuje ludzi z innej strony, ich emocje, sposób reakcji, te wypowiedzi dużo wnoszą do tzw poznawania się bliżej - jak w temacie - Moderatorzy powinni interweniować gdyby pojawiły się jawne groźby lub obelgi personalne ale to że zaistniało nieporozumienie, czy zgrzyt, czy nawet osra wymiana zdań powinno być widoczne.
Nie chcemy przecież cenzury.
Gdybyśmy próbowali tuszować takie sprawy zaprzeczalibyśmy samym sobie - gdyby nie było spięć było by tak słodko ... aż do zerzygania.
W wielu tematach mamy różne zdanie - są wśród nas krytycy, osoby nadwrażliwe, nadpobudliwe i w gorącej wodzie kąpane, są też sceptycy , są ludzie bardziej opanowani, powściągliwi w wypowiedziach - ale z tego co widzę wszyscy już mamy pewne doświadczenia "grupowe" i wiemy czego chcemy - razem tworzymy barwną społeczność bo gdybyśmy ciągle mieli we wszystkim takie samo zdanie - stalibyśmy w miejscu głaskając się po głowach - lub kaskach :wink:
No i madrosc przemawia usty Twemi panie secretary...niech bedzie history...prawda czasu prawda ekranu...Pozdrawiam
..czy swiat wiele sie zmieni gdy z mlodych gniewnych powstana starzy wkurwieni?

marius
Miejscowość: Mazowsze
Motocykl: VN 900 Custom
VROC: 31327

Post autor: marius » czw lip 01, 2010

Dawno tu nie zaglądałem i widzę że się trochę działo. Mamy swojego bulteriera. Sam Kurski w PIS-ie nie wypadłby lepiej jak zrobił to Abrams. :mrgreen:
(Oczywiście to tylko żarcik Grzegorz :mrgreen: )
マリウッシュ

Awatar użytkownika
Abrams
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: VN2000 Limited '05
VROC: 29561

Post autor: Abrams » czw lip 01, 2010

marius pisze:Dawno tu nie zaglądałem i widzę że się trochę działo. Mamy swojego bulteriera. Sam Kurski w PIS-ie nie wypadłby lepiej jak zrobił to Abrams. :mrgreen:
To chyba moja niechlubna strona :twisted:
VN2000 Limited '05 Special Polar Polish Winter Edition II 113KM

VROC #29561

Awatar użytkownika
Abrams
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: VN2000 Limited '05
VROC: 29561

Post autor: Abrams » czw lip 01, 2010

marius pisze:Dawno tu nie zaglądałem i widzę że się trochę działo. Mamy swojego bulteriera. Sam Kurski w PIS-ie nie wypadłby lepiej jak zrobił to Abrams. :mrgreen:
To chyba moja niechlubna strona :twisted:

Ale kurski miglanc jeden... :mrgreen:
VN2000 Limited '05 Special Polar Polish Winter Edition II 113KM

VROC #29561

Awatar użytkownika
Yamak
Miejscowość: Przasnysz
Motocykl: Vn 1500 Nostradamus
VROC: 31253

Post autor: Yamak » pt lip 02, 2010

Tak to wszystko czytam i wiecie co?
Kurwa mać. Żeby jeden niereformowalny człowiek wkurzył i sprowokował tylu porządnych, mądrych facetów to się w pale nie mieści. A on teraz siedzi i zaśmiewa się z nas wszystkich i z klubu, i myśli: o jebane, ale jaja. Jutro też ich powkur..am.
Dajcie spokój, nie warto. Niektórzy na starość robią się zgryźliwi. A z takimi nie da rady.
Czego nie napiszecie i tak będzie źle.
Zarażony A1Vn1500
VROC #31253
Bike - Nostradamus

Awatar użytkownika
Duszek
Miejscowość: Niemcy
Motocykl: GL 1500 I
VROC: 32261

Post autor: Duszek » pt lip 02, 2010

KONIEC TEMATU - KITKA _ zsynchronizowany - qrwa trudne slowo ! Dziś !!!!!!!!
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +

GG : 51000581

Zablokowany