VULCAN 800 Z AWARIĄ...... CO WY NA TO ?!
- BubRb
- Miejscowość: Babimost k.Zielonej Góry
- Motocykl: VN 800
- VROC: 35149
VULCAN 800 Z AWARIĄ...... CO WY NA TO ?!
Witam wszech.... Będę wdzięczny jak mnie ktoś coś odpisze...
Dużo bajać nie będę...
Pasuje mi VN 800....
upatrzyłem takiego:
http://otomoto.pl/kawasaki-vulcan-vn-80 ... 98536.html
Kombinerki nie są dla mnie zbyt skomplikowanym narzędziem... ale nie chcaiłbym spędzić całego roku w smarach )
Pytanko krótkie: - przybliżony koszt i spodziewane niespodzianki z takiego moto...
Czego można się spodziewać... classic..98...tylko 2 bieg...do tego cena...coś tu nie gra ?!
Sprzedawca znany....lubiany....
Gorąco proszę o radny....
Pozdrawiam wszytskich Vulcano-maniaków )
Dużo bajać nie będę...
Pasuje mi VN 800....
upatrzyłem takiego:
http://otomoto.pl/kawasaki-vulcan-vn-80 ... 98536.html
Kombinerki nie są dla mnie zbyt skomplikowanym narzędziem... ale nie chcaiłbym spędzić całego roku w smarach )
Pytanko krótkie: - przybliżony koszt i spodziewane niespodzianki z takiego moto...
Czego można się spodziewać... classic..98...tylko 2 bieg...do tego cena...coś tu nie gra ?!
Sprzedawca znany....lubiany....
Gorąco proszę o radny....
Pozdrawiam wszytskich Vulcano-maniaków )
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
- BubRb
Witajcie....
No tak...
Ale zgodzę się, z tym, że cena relatywna do kosztów....
No przede wszystkim... nie śmiałem prosić ))... szanowne grono motocyklowe.... ale bardzo mi się pdoba text "jurekawasaki": (...)dalej uważnie z naszą pomocą szukać...... podkreśliłbym z Waszą pomocą….
OK.
Więc gorąco proszę o pomoc… 185/105 – to nie opona…. To moja opona wzrost/waga….)
Chciałbym classica… wybór padł na Vulcana… a że z moto mało mam wspólnego, więc dla zielonego 40-latka 800 wystarczy )))
Ok…. to prosiłbym o pomoc w znalezieniu takiej 800-tki… a może 900-tki… tylko budżet tak do 10 - może zbyt wielki optymizm…. ale sakwy i reszte mogę dokupić za rok 
Roy – znasz gościa, godny polecenia… ?! uczciwie ?!
Z góry dzięki za pomoc….
No tak...
Ale zgodzę się, z tym, że cena relatywna do kosztów....
No przede wszystkim... nie śmiałem prosić ))... szanowne grono motocyklowe.... ale bardzo mi się pdoba text "jurekawasaki": (...)dalej uważnie z naszą pomocą szukać...... podkreśliłbym z Waszą pomocą….
OK.
Więc gorąco proszę o pomoc… 185/105 – to nie opona…. To moja opona wzrost/waga….)
Chciałbym classica… wybór padł na Vulcana… a że z moto mało mam wspólnego, więc dla zielonego 40-latka 800 wystarczy )))
Ok…. to prosiłbym o pomoc w znalezieniu takiej 800-tki… a może 900-tki… tylko budżet tak do 10 - może zbyt wielki optymizm…. ale sakwy i reszte mogę dokupić za rok 
Roy – znasz gościa, godny polecenia… ?! uczciwie ?!
Z góry dzięki za pomoc….
- jurekawasaki
- BubRb
Witajcie.....
Nie wiem, czy to istotne...ale Lubiąż, to nie to samo co Libiąż...
OK..... coś tam wysupłam...
Ale nie turkus.... nie lubuje się w różowym )))))
Widziałem u tego samoego gościa: http://otomoto.pl/kawasaki-vulcan-vn800 ... 58678.html
Gorąco proszę braci Reiderów o opinie...ewentualnie zapoznanie się z moto.... będę wdzięczny.....
Nie wiem, czy to istotne...ale Lubiąż, to nie to samo co Libiąż...
OK..... coś tam wysupłam...
Ale nie turkus.... nie lubuje się w różowym )))))
Widziałem u tego samoego gościa: http://otomoto.pl/kawasaki-vulcan-vn800 ... 58678.html
Gorąco proszę braci Reiderów o opinie...ewentualnie zapoznanie się z moto.... będę wdzięczny.....
- jurekawasaki