Zdjęcia na VROC.ORG
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
wręcz odwrotnie, zaraz zaktualizuję zdjęcia i znów będę polował.Długi Lech pisze:Pogratulować Badger, cały świat (Kawasaki) zobaczył Twój motocykl, to teraz już będziesz rzadziej zaglądał na główną?
Mamy przykład Kuby, który trafił na główną 2 razy w bardzo krótkim okresie.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
No i jak widać polowanie udane. Panowie do aparatów zatem, tyle pięknych maszyn.Badger pisze:wręcz odwrotnie, zaraz zaktualizuję zdjęcia i znów będę polował.Długi Lech pisze:Pogratulować Badger, cały świat (Kawasaki) zobaczył Twój motocykl, to teraz już będziesz rzadziej zaglądał na główną?
Mamy przykład Kuby, który trafił na główną 2 razy w bardzo krótkim okresie.
Badger obiecałeś im zaproszenie na Vulcanerię, czy cóś . Niezależnie od tego GRATULACJE , ładna maszyna i teraz zna ją cały świat
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
Po pierwsze nasz sekretarz z racji pełnionej funkcji jest poza podejrzeniami, jak zresztą cały zarząd i wszyscy członkowie. Po drugie "wjazd" na zlot jest płatny więc to raczej "druga" strona musi wyskoczyć z kasy.mayones4 pisze:czy ktoś sugeruje tutaj płatną protekcję ?
Natomiast można "zaprosić" kogoś i nie mówić, że wstęp jest dla każdego Vulcaniera, niech mają radochę, ze są wyróżnieni. A co
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy