Życzenia Urodzinowe
Zombi dla Ciebie urodzinowe 100 lat spełniania się Twoich marzeń Twoje zdrowie
Andrew wszystkiego wymarzonego, szczęścia, miłości i motocykli coraz więcej i więcej , Twoje zdrowie
i pozostałym Andrzejom z okazji ich Andrzejek - SZEROKOŚCI I MIŁOŚCI!!!!
Andrew wszystkiego wymarzonego, szczęścia, miłości i motocykli coraz więcej i więcej , Twoje zdrowie
i pozostałym Andrzejom z okazji ich Andrzejek - SZEROKOŚCI I MIŁOŚCI!!!!
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- man-x
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 2000 LIMITED - TAMU
- VROC: 0
Zombie - wywodzi się z kultu voodoo, w którym oznacza osobę silnie zniewoloną i ślepo lub nieświadomie wykonującą polecenia, czasami przedstawianą jako nieumarłego: osobę martwą, powstającą z grobu i starającą się zaspokoić żądzę krwi poprzez konsumpcję świeżego ludzkiego mięsa.
Pawełku, Zombiuszu - mam o Tobie inne zdanie - w/g mnie jesteś fifny kompel, rychtyg łągol i nie lure, ale kistę piwa z Tobą luchnąc i byc bejt
Wuchtę bejmów i cięgiem klary.
Pawełku, Zombiuszu - mam o Tobie inne zdanie - w/g mnie jesteś fifny kompel, rychtyg łągol i nie lure, ale kistę piwa z Tobą luchnąc i byc bejt
-
- Miejscowość: Siemianowice Śl
- Motocykl: w planach
Boziu, Wojtuś, co to za językman-x pisze:Zombie - wywodzi się z kultu voodoo, w którym oznacza osobę silnie zniewoloną i ślepo lub nieświadomie wykonującą polecenia, czasami przedstawianą jako nieumarłego: osobę martwą, powstającą z grobu i starającą się zaspokoić żądzę krwi poprzez konsumpcję świeżego ludzkiego mięsa.
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
X-man daj jakieś tłumaczenie drugiej części , bo nie znalazłem tego w Google Tłumaczuman-x pisze:Zombie - wywodzi się z kultu voodoo, w którym oznacza osobę silnie zniewoloną i ślepo lub nieświadomie wykonującą polecenia, czasami przedstawianą jako nieumarłego: osobę martwą, powstającą z grobu i starającą się zaspokoić żądzę krwi poprzez konsumpcję świeżego ludzkiego mięsa.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
- Remo
- Miejscowość: Kujawy/Mazowsze
- Motocykl: VN 1700 Classic Tourer
- VROC: 22969
Zombie -Najlepszego
100 lat!!!!
100 lat!!!!
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
- Yamak
- Miejscowość: Przasnysz
- Motocykl: Vn 1500 Nostradamus
- VROC: 31253
Andrew stu lat w zdrowiu, szczęściu i na Vulcanie Wszystkiego najlepszego
Ostatnio zmieniony śr lis 30, 2011 przez Yamak, łącznie zmieniany 2 razy.
Zarażony A1Vn1500
VROC #31253
Bike - Nostradamus
VROC #31253
Bike - Nostradamus
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438