To napisz o co Ci chodzi może będzie ktoś mógł wyjaśnić Twoje wątpliwości.Azachiel77 pisze:W zasadzie nie o to mi chodziło ale to inna historia..
Za i przeciw , przynależności do klubów MC
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
Dzięki za oświecenie , ale mam kumpli z którymi śmigam , żaden z nas nie należy do żadnego klubu i potrafimy sobie pomagać wzajemnie , nawet finansowo jeżeli któryś jest w potrzebie , jeżeli jedziemy gdzieś dalej na zlot a ktoś jest w dołku potrafimy zrobić zrzutę , bywało że motocykl siadł w trasie organizowało się transport , a kolesia na plecak , robimy spotkania rodzinami , nie jesteśmy klubowiczami a żyjemy prawie jak rodzina , jak rozmawiamy z znajomkami należących do klubów nie w każdym tak jest , może to zależy od statutu klubu . Pozdrowionka , znowu pada śnieg . ![:yeee:](./images/smilies/AC01.gif)
![:yeee:](./images/smilies/AC01.gif)
szczęście i radość , wolność i swoboda
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
U nas jest podobnie, rodziny , życzliwość przyjaźń i pomoc to wszystko jest dodatkowo ubrane w barwy dodatkowo spajające ludziArtur pisze:Dzięki za oświecenie , ale mam kumpli z którymi śmigam , żaden z nas nie należy do żadnego klubu i potrafimy sobie pomagać wzajemnie , nawet finansowo jeżeli któryś jest w potrzebie , jeżeli jedziemy gdzieś dalej na zlot a ktoś jest w dołku potrafimy zrobić zrzutę , bywało że motocykl siadł w trasie organizowało się transport , a kolesia na plecak , robimy spotkania rodzinami , nie jesteśmy klubowiczami a żyjemy prawie jak rodzina , jak rozmawiamy z znajomkami należących do klubów nie w każdym tak jest , może to zależy od statutu klubu . Pozdrowionka , znowu pada śnieg .
Bo chodzi o to by to co masz na plecach było chlubą było Twoim godłem i aby znaczyło to coś w świecie motocyklistów...
Zatem wszystko zależy od ludzi a i wy możecie kiedyś w coś się ubrać i przyjąć jakieś barwy...
A jakiż to zawód zabrania wstąpienia do klubu? bo, że płeć do niektórych to wiem, ale zawód... nie wiedziałam
I'm Member Queens of Roads
!!!! http://www.queensofroads.pl/
![!!](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
Zawsze są dwa wyjścia, można to olać i robić swoje, albo próbować zmienić.
A co do łatek.
W moim otoczeniu jest inna.
W Polsce jazda na motorze to proszenie się o śmierć.
A co do łatek.
Ostatnio zmieniony czw gru 09, 2010 przez Lecho, łącznie zmieniany 1 raz.
no niestety ja mam takie wrażenie jak patrzę na stosunek ludzi do mojej jazdy na motocyklu... moi koledzy z pracy opowiadają mi o wszystkich wypadkach motocyklowych , o których słyszeli... budująceLecho69 pisze: A co do łatek.
![;)](./images/smilies/smilie3.gif)
- merkury76
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: był VN2000 i bedzie VN2000
- VROC: 0
Jak mogę wstąpić do Hells Angels?
Jest takie powiedzenie, że jeśli musisz pytać to prawdopodobnie nie zrozumiesz odpowiedzi. Każdy Oddział ma swoje kryteria, jeśli jednak jesteś naprawdę zainteresowany, porozmawiaj z którymś z Aniołów w swojej okolicy.
Fajny opis maja Hellsi dlaczego warto wstapic do klubu.Wiele tłumaczy
Jest takie powiedzenie, że jeśli musisz pytać to prawdopodobnie nie zrozumiesz odpowiedzi. Każdy Oddział ma swoje kryteria, jeśli jednak jesteś naprawdę zainteresowany, porozmawiaj z którymś z Aniołów w swojej okolicy.
Fajny opis maja Hellsi dlaczego warto wstapic do klubu.Wiele tłumaczy
Prawdziwi twardziele nie pija mleka
Prawdziwi twardziele jedzą krowy
Prawdziwi twardziele jedzą krowy
Piszecie o zaufaniu , klub wasz liczy 30-paru członków , czy wszyscy darzycie się zaufaniem trochę to dziwne , klubowicze z całej polski widzieli się kilka razy wnioskuję ze zdjęć i wszyscy darzycie się zaufaniem , człowieka nie można poznać przez forum czy w ciągu kilku spotkań , człowieka poznaje się miesiącami i latami i wtedy wiadomo czy mu zaufać , jesteście znajomi w barwach . Bez obrazy , popatrzcie na to realnie.
szczęście i radość , wolność i swoboda
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Może to nie tak Zbiherku, poprostu nie miał okazji doświadczyć tego co My ale nie będę próbował tego wyjasniać tego trzeba poprostu doświadczyć!
VROC#25311
Artur, pisałem o tym w moim poście.Artur pisze:Piszecie o zaufaniu , klub wasz liczy 30-paru członków , czy wszyscy darzycie się zaufaniem trochę to dziwne , klubowicze z całej polski widzieli się kilka razy wnioskuję ze zdjęć i wszyscy darzycie się zaufaniem , człowieka nie można poznać przez forum czy w ciągu kilku spotkań , człowieka poznaje się miesiącami i latami i wtedy wiadomo czy mu zaufać , jesteście znajomi w barwach . Bez obrazy , popatrzcie na to realnie.
Trochę próbujesz wyjaśnić coś czego nie da się wyjaśnić. Od naszego "pitolenia" nie zmieni się Twoje nastawienie.
Nie chcesz do klubu - to na siłę się nie uszczęśliwiaj (przy okazji i nas).
Chcesz - to wykaż się cierpliwością i "skosztuj" tego w praktyce a nie w teorii.
W dalszym ciągu pozdrawiam Cię serdecznie.
-
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
- VROC: 31802
Artur masz blisko do Duszka. Podjedź do Niego. Pogadaj a Nim a przekonasz się , że potrafisz kogoś ocenić po jednej godzinie. Ja jestem starszy od Ciebie , z " niejednego pieca chleb jadłem " ale takich ludzi w swoim życiu nie spotkałem. Co Ty na to ?Artur pisze:Piszecie o zaufaniu , klub wasz liczy 30-paru członków , czy wszyscy darzycie się zaufaniem trochę to dziwne , klubowicze z całej polski widzieli się kilka razy wnioskuję ze zdjęć i wszyscy darzycie się zaufaniem , człowieka nie można poznać przez forum czy w ciągu kilku spotkań , człowieka poznaje się miesiącami i latami i wtedy wiadomo czy mu zaufać , jesteście znajomi w barwach . Bez obrazy , popatrzcie na to realnie