LIDL - odzież motocyklowa 24-03-2012 sobota
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Ja też mam color black mat i pas nereczkowy... Miejmy nadzieję, że sprawdzą się na motoAda pisze:Ja również zakupiłam sobie pas jeszcze nie testowany
i dwa kaski :-)))) będziemy mieli z Zeusikem takie same i połowa skrzydła zachodniego
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- Zeus
- Miejscowość: ZIELONA GÓRA
- Motocykl: VN 2000 LT "White Devil"
- VROC: 33589
My niestety mamy silver glanc , bo k wa zostały tylko 2 szt.Robson pisze:Ja też mam color black mat i pas nereczkowy... Miejmy nadzieję, że sprawdzą się na motoAda pisze:Ja również zakupiłam sobie pas jeszcze nie testowany
i dwa kaski :-)))) będziemy mieli z Zeusikem takie same i połowa skrzydła zachodniego
Ale za tą kasę niech będą. Oby spełniały swoją rolę
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
A kiedy Ty zdążyłaś zrobić zakupyDzidzia pisze:rękawice - super!!!! sprawdzone od razu przez cały dzisiejszy dzień, pas nerkowy też fajowy, pokrowiec - nie odpakowany i nie przetestowany, skarpety od razu założone i też testowane cały dzień - kurcze warto... jeszce za tą cenę
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
ano na chwilę przed startem w sobotę że z Jacem i Darem zgrywusie jedenZombie pisze:A kiedy Ty zdążyłaś zrobić zakupyDzidzia pisze:rękawice - super!!!! sprawdzone od razu przez cały dzisiejszy dzień, pas nerkowy też fajowy, pokrowiec - nie odpakowany i nie przetestowany, skarpety od razu założone i też testowane cały dzień - kurcze warto... jeszce za tą cenę
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Robson
Ja byłem na otwarciu o 7 nie było ruchu i leżało z 30szt...Zeus pisze:My niestety mamy silver glanc , bo k wa zostały tylko 2 szt.Robson pisze:Ja też mam color black mat i pas nereczkowy... Miejmy nadzieję, że sprawdzą się na motoAda pisze:Ja również zakupiłam sobie pas jeszcze nie testowany
Ale za tą kasę niech będą. Oby spełniały swoją rolę
-
- Miejscowość: Słupca
- Motocykl: Kawasaki VN800 Classic 97r
- VROC: 0
Ja dopiero dzisiaj popołudniu pojechałem do Lidla z myślą że pewnie już nic nie będzie a tu szok:D Pełne regały kasków, odzieży itp. Kupiłem zestaw odzieży i muszę powiedzieć że super wykonanie no i spełniają swoją rolę:)
Centek ja miałem troszkę inny problem myślałem sobie czy rozmiar M nie będzie za duży bo szczypior jestem ;D Ale rozmiar idealny:) Naprawdę polecam
Centek ja miałem troszkę inny problem myślałem sobie czy rozmiar M nie będzie za duży bo szczypior jestem ;D Ale rozmiar idealny:) Naprawdę polecam
- Robson
Centuś nie wkcentek pisze:Ehhh... jak sobie przypomnę młode lata... rozmiary...Wróbelek pisze:...Centek ja miałem troszkę inny problem myślałem sobie czy rozmiar M nie będzie za duży ...
- Szczotka
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: Honda VTX 1800C
- VROC: 0
Centek, a to o "przeciwdeszczówce" piszesz?centek pisze:W ciemno zapakowałem komplet xxl, z myślą - i tak pewnie bedą za krótkie rękawy, nogawki etc. etc. Wlazłem do dom, przymiarka i miłe zaskoczenie - "na długość" dobre. Ciekawe jak w użytkowaniu. Póki co jestem zadowolony.
A mogę zapytać ile wzrostu masz?, bo i ja chciałem kupić, ale się na rozmiar zdecydować nie mogłem , a mam 185.
Dziś były jeszcze w Lidlu, może więc jutro zakupiłbym
Pozdrawiam
__
Marcin
__
Marcin
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639