Tragiczny wypadek 2 motocyklistów
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
W Queens of Roads przeżywamy ciężkie chwile, bardzo ciężkie.... Pat leży w szpitalu, wczoraj tam byliśmy, jej życiu nic nie zagraża, ma strzaskaną miednicę, lewą rękę na razie nie sprawną, liczne obrażenia wewnętrzne, ale jest przytomna i wyjdzie z tego fizycznie a psychicznie... nie wiadomo. W szpitalu będzie leżała kilka tygodni.
Arek odszedł.... ku jego czci, Czarna Flota organizuje Motoserce w Końskich 3 czerwca.... zjeżdżają się motocykliści... my tam będziemy... był naszym kolegą, kumplem...kimś wyjątkowym...
Jak tylko będę znała datę pogrzebu,napiszę, może ktoś z Was będzie chciał uczestniczyć w ceremoni....
Arek odszedł.... ku jego czci, Czarna Flota organizuje Motoserce w Końskich 3 czerwca.... zjeżdżają się motocykliści... my tam będziemy... był naszym kolegą, kumplem...kimś wyjątkowym...
Jak tylko będę znała datę pogrzebu,napiszę, może ktoś z Was będzie chciał uczestniczyć w ceremoni....
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Dek, to jest bardzo ciężkie, przykre co spotkało Arka ale....... złość i nienawiść tylko spotęguję niechęć do motocyklistów. Lepiej może zatrzymać się i "przetłumaczyć" , może trafisz na kogoś kto zrozumie....Dek pisze:[*] tyle w temacie ale ja coś powiem od siebie ostatnio miałem podobne zdarzenie kierowca puszki zepchnął mnie prawie z drogi i od teraz zawsze biorę porządny kamień do kieszeni i zawsze będę im za takie zagrania odpłacał pomyślmy zawsze kamień z kieszeni można wyciągnąć
Z drugiej strony Cię rozumiem ale niezbyt popieram....... sam zostałem zepchnięty przez warszawską złotówę i to mając syna na plecaka...
w tej sytuacji oni nie mieli, żadnej możliwości przetłumaczenia.....Piotr_Classic pisze:[ Lepiej może zatrzymać się i "przetłumaczyć" , może trafisz na kogoś kto zrozumie....
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/