Co zrobiłem dzisiaj przy swoim motocyklu !!
Ustawiłem poziom paliwa, regulacja mieszanki na świecy colortune i synchronizacja gaźników. Teraz cyka aż miło
POZDR robdk
Mój kanał Motogaraż robdk
Dziś zamontowałem bagażniczek. Przeniosłem niżej kierunki. Całość poskładałem i pierwsza przejażdżka po podwórku przed garażem zaliczona. Po grubym serwisie w zasadzie gotowy do sezonu. Jeszcze tylko ubranko odnowić.
POZDR robdk
- RadekSłupsk
- Miejscowość: Słupsk
- Motocykl: Kawasaki VN 800 A (1997)
- VROC: 35633
ogarnaem ogolnie czystosc moto, pojezdzilem nim kilkanascie km po miescie ( banan na ryj wrocil) i umowilem sie z mechaniorem na duzy przeglad i wymiane lozysk
It's not the Wild West anymore, you can't just clean up the streets with a gun, even though sometimes, that's exactly what's needed
VROC #35633
VROC #35633
No to by się już dobrze jeździło zakupione oponki MAXXIS 100/90-19 140/90-15 M/C przód i tył.
Już kurier zabiera - jutro lub pojutrze wyląduje w maszynie.
Już kurier zabiera - jutro lub pojutrze wyląduje w maszynie.
POZDR robdk
- Primo
- Miejscowość: Kielce/Radoszyce
- Motocykl: VN 1600 Nomad
- VROC: 37499
Hmm od czego zacząć. Moto dostało nowe kompletne sprzęgło, oliwę 7100 oraz kierunki z przodu. Dołożyłem przewody do podłączenia istniejącego gniazda zapalniczki i USB złącze SAE plus drugie do późniejszego podłączenia ledów które były na moto po zakupie firmy Kuryakyn czekam jedynie na sterownik do uruchamiania tego ustrojstwa czekam na przesyłkę:) http://szekla4x4.pl/akumulatory-12v-do- ... e-sae.html.
Teraz nic się nie ślizga śmiga ze aż miło no i najważniejsze moto już po face liftingu
Wrzucam link do mojej galerii jak wyglądało moto kiedyś a jak dzisiaj.
https://picasaweb.google.com/1025644320 ... jPPLwaaVbQ#
Kufer przed malowaniem miał połamane plastikowe zawiasy, wstawiłem nowe wzmacniając wszystko na koniec po malowaniu kuferek dostał filcowy środeczek plus gumową uszczelkę
Jedynie malowanie powierzyłem komuś kto się na tym zna poza tym reszta SAM
Teraz nic się nie ślizga śmiga ze aż miło no i najważniejsze moto już po face liftingu
Wrzucam link do mojej galerii jak wyglądało moto kiedyś a jak dzisiaj.
https://picasaweb.google.com/1025644320 ... jPPLwaaVbQ#
Kufer przed malowaniem miał połamane plastikowe zawiasy, wstawiłem nowe wzmacniając wszystko na koniec po malowaniu kuferek dostał filcowy środeczek plus gumową uszczelkę
Jedynie malowanie powierzyłem komuś kto się na tym zna poza tym reszta SAM
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie
- Dr Petunia
- Miejscowość: Szczytniki
- Motocykl: Kawasaki vn1600 Mean Streak
- VROC: 37584
W zeszłym już tygodniu wymienione łożyska główki ramy, łożyska koła przedniego, olej w lagach i uszczelniacze (przy okazji wlany ciut gęściejszy). Zrobiony przegląd techniczny oraz parametry tylnego zawieszenia dobrane pod moją wagę. Także wulkanizator sprawdził mi kółka i opony, wyważył całość i teraz śmiga jak wariat Oczywiście wszystko w serwisie, nie sam...
Kawasaki VN1600 Mean Streak Mechaniczna Pomarańcza
- Dr Petunia
- VROC: 37584
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- Dr Petunia