Naszywki VROC II-edycja
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
Wczoraj sprawdzałem. We VROC items nie ma już tej naszywki. Także na stronce użytkownika, który (wygląda na to) w przeszłości te naszywki produkował ten wzór już nie występuje:
http://www.piperspatches.biz/
A chodzi mi o coś takiego:
http://www.piperspatches.biz/
A chodzi mi o coś takiego:
LwG
Łukasz czyli Skrobel
Łukasz czyli Skrobel
- Stevie69
- Miejscowość: Bochnia
- Motocykl: VN 750 86'
- VROC: 36259
Może by tak zlecić wykonanie tych skrzydełek razem z "rejestracją" jakiemuś krajowemu szwaczowi ?
Wysłałem zapytanie do dwóch gości z allegro i Pana który robił już naszywki dla Vulcanerii.
EDIT: Pierwsza odpowiedź - skrzydełka plus łuczek z numerem VROC : koszt 15 zł.
Wysłałem zapytanie do dwóch gości z allegro i Pana który robił już naszywki dla Vulcanerii.
EDIT: Pierwsza odpowiedź - skrzydełka plus łuczek z numerem VROC : koszt 15 zł.
Benzyna we krwi - Olej w głowie
VROC 36259
VROC 36259
W tym temacie Sheriff pisał, że będzie na forum sprzedaż. Może piszcie do niego, pewnie wie więcej. Skrzydełka w zeszłym roku kupiłem w dziale VROC, numer organizował WiecznieŻywy, a ksywę sam już zamawiałem u tego co nam robił numerki.
[center] [/center]
[center] [/center]
Pozdrawiam Robert
- Stevie69
- Miejscowość: Bochnia
- Motocykl: VN 750 86'
- VROC: 36259
Czytałem oba te tematy, pozwoliłem sobie podlinkować zdjęcia z forum w celu ustalenia kosztu wykonania.
Wygląda na to, że w pakiecie taniej - mogę być Królikiem doświadczalnym jeśli chodzi o jakość tego konkretnie zakładu Cena pozostaje ta sama w wypadku łuczków z różnymi napisami, pewnie z ksywkami też nie będzie problemu (+/- 5zł) . Można spróbować w ten sposób zamiast zapisywać się na 2 osobne listy
Wygląda na to, że w pakiecie taniej - mogę być Królikiem doświadczalnym jeśli chodzi o jakość tego konkretnie zakładu Cena pozostaje ta sama w wypadku łuczków z różnymi napisami, pewnie z ksywkami też nie będzie problemu (+/- 5zł) . Można spróbować w ten sposób zamiast zapisywać się na 2 osobne listy
Benzyna we krwi - Olej w głowie
VROC 36259
VROC 36259