Do Artura
Artur nie przecze ,ze masz też racje w tym co piszesz ,ale musisz zrozumieć ze potrzeba
trochę czasu na dotarcie sie miedzy sobą.Klub Vulcaneria przechodzi ten proces i musze
powiedzieć (nie jest to cukrowanie),ze naprawde idzie to w dobrym kierunku wg mojej
dotychczasowej obserwacji.Ponieważ ludzie mieszkaja w róznych miastach ,wiec
logiczne ,ze czesc zna sie tylko z forum ,ale z czasem to sie zmieni jedno drugie spotkanie
i zatrybi.Zawsze w trakcie sezonu poznaje bardzo duzo osób motocyklistów oczywiscie
sa to indywidualni oraz grupy niiezrzeszone jak i ludzi z klubów z MC.Z kazdym jak
sie pogada to sa naprawde zdania podzielone na te sprawy grup ,barw itp.
Najlepiej poprostu być sobą i samemu zdecydowac co jest dla mnie lepsze i czemu
podołam ,zeby pozniej nie wyjsc na frajera .Więc nie róbmy wody z mózgu innym
niech sami zdecydują bo osoba świeza po przeczytaniu tego wszystkiego zagubi sie
w tym swiecie normalnych inaczej.
[ Dodano: Sob Gru 11, 2010 ]
Artur napisał/a:
Piszecie o zaufaniu , klub wasz liczy 30-paru członków , czy wszyscy darzycie się zaufaniem trochę to dziwne , klubowicze z całej polski widzieli się kilka razy wnioskuję ze zdjęć i wszyscy darzycie się zaufaniem , człowieka nie można poznać przez forum czy w ciągu kilku spotkań , człowieka poznaje się miesiącami i latami i wtedy wiadomo czy mu zaufać , jesteście znajomi w barwach . Bez obrazy , popatrzcie na to realnie.
Arturze tu stawiasz na ilość ,a nie na jakość co niezawsze idzie w parze ze sobą.
lewa w górę