Chili pisze:niunia jeździ na baku Najfajniejsze są wtedy kontrole policyjne ;P[/quote
Miśki są wyrozumiali czy różnie bywa?
Mycie sprzętu ;)
W kodeksie jest tylko napisane ze z dzieckiem do 7go roku życia nie wolno przekraczać 40km/h. Ma być w kasku i to tyle
Nie ma sprecyzowanego gdzie ma "siedzieć" :P Czasami policjant chce to wykorzystać ale jak się ich oswieci to nie robią problemu ![;)](./images/smilies/smilie3.gif)
![;)](./images/smilies/smilie3.gif)
Reguły są po to, żeby ich przestrzegać, ale od wszystkich reguł są wyjątki - I JA JESTEM JEDNYM Z NICH!!!
Choć idę przez ciemną dolinę, zła się nie ulęknę, bo jestem największym w niej s@@@synem
Choć idę przez ciemną dolinę, zła się nie ulęknę, bo jestem największym w niej s@@@synem
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
No to się spotkamy.Albert pisze:A do jazdy to chętni. W zeszłym roku byłem z córka na zlocie w Zgonie a w tym, mówi że jedziemy pod koniec czerwca do Augustowa. Może ktoś dołączy. Zapraszam.
![:ok:](./images/smilies/AC08.gif)
![:yeee:](./images/smilies/AC01.gif)
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
A wracając do mycia
Z dziećmi trochę wiemy jak jest, a jak jest z żoneczkami, dziewczynami, konkubinami, czy kto tam co ma. Pomagają w myciu (o motorach myślę)
?
Moja się tylko w głowę puka, o ile nie znajdzie mi innego zajęcia, "bo tyle jest do roboty, a ja znowu się z tym motorem........
" i takie tam.
![:mrgreen:](./images/smilies/mrgrin.gif)
Z dziećmi trochę wiemy jak jest, a jak jest z żoneczkami, dziewczynami, konkubinami, czy kto tam co ma. Pomagają w myciu (o motorach myślę)
![??](./images/smilies/icon_question.gif)
Moja się tylko w głowę puka, o ile nie znajdzie mi innego zajęcia, "bo tyle jest do roboty, a ja znowu się z tym motorem........
![:fuck:](./images/smilies/AC07.gif)
-
- Miejscowość: Medalik
- Motocykl: w planach
- VROC: 0
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Wniosek z tego taki, że wszystkie nasze żony mają tak samo i nie potrafią zrozumieć o co kaman może kiedyś zrozumieją ale nie liczyłbym na to zbytnio moja trochę mniej gada ale swoje myśli i wystarczy spojżeć na Jej minę jak ginę w garażu na kilka godzin.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Yamak
- Miejscowość: Przasnysz
- Motocykl: Vn 1500 Nostradamus
- VROC: 31253
Moja łajf nigdy nie wkurza się na mycie moto.
Ale jak ją najdzie jakaś schiza to gada mi z nawiązką. Nie za często, ale porządnie. I wtedy wytyka mi wszystkie nie zrobione w domu rzeczy, na które oczywiście nie mam czaaasuuu.
Tylko, że jak wyjeżdżam moim błyskiem z ranczo, to mordka jej się śmieje, że aż miło.
A jak jeszcze jest u niej akurat jakaś koleżanka, której stary nie ma moto to jest dumna, że szok.
Aktualnie powoli przymierza się do zaczęcia jeżdżenia ze mną. Czyli ogólnie na plus.
Ale jak ją najdzie jakaś schiza to gada mi z nawiązką. Nie za często, ale porządnie. I wtedy wytyka mi wszystkie nie zrobione w domu rzeczy, na które oczywiście nie mam czaaasuuu.
Tylko, że jak wyjeżdżam moim błyskiem z ranczo, to mordka jej się śmieje, że aż miło.
A jak jeszcze jest u niej akurat jakaś koleżanka, której stary nie ma moto to jest dumna, że szok.
Aktualnie powoli przymierza się do zaczęcia jeżdżenia ze mną. Czyli ogólnie na plus.
Zarażony A1Vn1500
VROC #31253
Bike - Nostradamus
VROC #31253
Bike - Nostradamus
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
No i gitMarcin pisze:dopóki nie kupiłem oparcia,moja żona trzymała mnie się tak w pasie że prawie na bezdechu jechałem..przepona stała w miejscu:).
Teraz jeździ i nie narzeka,chyba że jakiś TIR piaskiem sypnie jej po twarzy..ale ogólnie jest Happy :lol: