Pozdro od Ali
![:ok:](./images/smilies/AC08.gif)
![:)](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Wczoraj ja gmerałem przy moto a Mateo ulepił z nudów sześć bałwanów, niestety trzy się rozwaliły nim skończyłem. Do dziś mam wypominaną tą zniewagę
![;)](./images/smilies/smilie3.gif)
Pozdzro dla Kaspra
![:tube:](./images/smilies/AC06.gif)
![:D](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A nasz Boguś z mopem na głowie stoi twardoLucas pisze:Hej Kasperka,
Pozdro od Ali![]()
![]()
Wczoraj ja gmerałem przy moto a Mateo ulepił z nudów sześć bałwanów, niestety trzy się rozwaliły nim skończyłem. Do dziś mam wypominaną tą zniewagę![]()
Pozdzro dla Kaspra![]()
Kurna jakie dwa lata!!! Prze ca w 2012 koniec świata!! Ja to mam pecha zakończę mój pierwszy oficjalny sezon z całym światemjurekawasaki pisze:Ja myślałem że takie sensacyjne informacje to tylko amerykańscy uczeni odkrywają.Długi Lech pisze:Mamy tylko 2 sezony na jazde motocyklami, za dwa lata nastąpi epoka lodowcowa jak zapowiadają naukowcy rosyjscy. Potanieją motory
Nie ma takich mądrych na tej ziemi którzy określą tę datę ,w każdym razie to nastapiNabes pisze:Kumpela mi mówiła, że widziała kalendarze z zaznaczonym dniem końca świata w 2012 r.![]()
To ma byc ta data wedlug kalendarza Majow. Ale jak na logike po kalendarzu Majow bedzie kalendarz Czerwcow itp.... :-)Ronin pisze:Nie ma takich mądrych na tej ziemi którzy określą tę datę ,w każdym razie to nastapiNabes pisze:Kumpela mi mówiła, że widziała kalendarze z zaznaczonym dniem końca świata w 2012 r.![]()
na pewno nie wtedy gdy będziemy na to przygotowani i tylko na górze wiadomo
kiedy to się stanie....
GENIALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trufel pisze:[img]http://img51.imageshack.us/img51/2455/zimofuckoff.jpg]Obrazek[/URL]
Na Podlasiu jeszcze musimy poczekać, totalny syf, czarny śnieg, lód, błoto, piach-sól.Thomas pisze:w Niemczech już we wtorek widziałem motóry było około 12st.C a wracając we środę przez Wrocław A-4 widziałem już też kilku zapaleńców 9st.C sucho i słonecznie tylko ta sól na drodze to się tylko kurzyło, teraz tylko troszku deszczu i gitarrawięc na pewno wiosna idzie idzie i to dużymi krokami